Behandelingen

HANDOPLEGGING EN OP AFSTAND GENEZEN
Ik zou het prettig vinden om ook jou te mogen behandelen. De genezende energie geef ik door mijn handen op die plekken te leggen die pijn doen en de genezende energie begint gelijk te stromen. Het is dus een soort magnetiseren of handoplegging. Reiki geven werkt ook op afstand; alhoewel een directe behandeling prettiger werkt. Bij Reikibehandelingen kun je gewoon je kleding aanhouden. Een behandeling duurt tussen 20 en 50 minuten.

VRAAGJE:
Mag ik je vragen géén parfum op te doen voor een behandeling? Bij de meeste mensen leg ik mijn handen op of rond het hoofd en dan trekt de geur van je parfum in mijn handen. Deze geur krijg ik niet dezelfde dag uit mijn handen, wat niet altijd fijn is voor de volgende cliënt(en).

KOSTEN?
Voor de kosten wil ik je vragen op mijn tarievenpagina te kijken.

GASTENBOEK
Heel graag vraag ik je om na de behandeling iets in mijn gastenboek te schrijven.  Mijn gastenboek is mijn ‘portfolio’, waarin mensen kunnen lezen voor welke soort klachten Reiki geschikt is en wat men van mijn behandelingen vindt. Een soort van “Reikipedia”.

AFSPREKEN?
Als je een Reikibehandeling wilt, voor welke klacht dan ook, dan maken we z.s.m. een afspraak. Als je niet kunt reizen, dan kan ik eventueel ook naar je toe komen. Klik hier voor het contactformulier.