Gastenboek – Guestbook

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen 🙂 !
Please write a review beneath, thanks 🙂 !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.226.251.205 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
63 berichten.
Marthe Marthe uit Nieuwegein schreef op 5 augustus 2019 om 22:53:
Via via kwam ik met Dick in aanraking. Al ruim 25 jaar heb ik migraineaanvallen. Na de zoveelste aanval heb ik contact gezocht met Dick. Omdat ik al lang last heb van de aanvallen, kwam ik in het begin meerdere keren per week en later 1x in de week. Ik merkte dat mijn aanvallen minder werden, of wanneer ik er één had deze minder lang aanhield. Helemaal migrainevrij ben ik nog niet, maar er is al zeer veel vooruitgang geboekt. Bedankt Dick voor alle Reiki die ik mocht ontvangen. En wanneer ik weer last krijg, weet ik je hulp te vinden.
Rinske Rinske schreef op 20 juli 2019 om 16:44:
“Ik weet iemand die je van je hoofdpijn af kan helpen!” Een beetje sceptisch wat betreft Reiki, heb ik toch het telefoontje gepleegd met Dick met de vraag of hij mij wilde helpen. Ontzettend bijzonder om te ervaren dat de Reiki van Dick wel degelijk werkt! Dick is er altijd .. 24/7 beschikbaar om zijn diensten te verlenen. Ontzettend bijzondere man, bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dank je wel voor alles!
Hetty Hetty uit Uitwijk schreef op 20 juli 2019 om 13:47:
Aan mijn collega vertelde ik dat de hoofdpijn en een pijnlijke arm de laatste tijd veelvuldig voorkomt... meteen kwam daar het telnummer van Dick. Na een belletje zijn we (mijn dochter en ik) van harte welkom. Het ervaren van de kracht van Reiki is en blijft bijzonder. De hartelijkheid en vriendelijkheid die Dick uitstraalt is nog een extra cadeautje. Een appje en hij staat meteen klaar. Fijn Dick dat je een 'doorgeefluik' wilt zijn. Bedankt voor alles! En ik weet je te vinden 🙂
Jacqueline Jacqueline uit Houten schreef op 4 april 2019 om 17:01:
Na een val met schaatsen had ik veel pijn door gekneusde en gebroken ribben. Dit belemmerde mij in alles. Daarnaast had ik door een immuunstoornis altijd hoofdppijn, pijn in mijn lijf en weinig energie. Na een paar behandelingen van Dick werd de pijn in mijn lijf en ribben al snel minder. De hoofdpijn is ook afgenomen, ik slaap beter en ik heb zelfs minder opvliegers. De energie die ik ervaar tijdens de behandelingen is heel bijzonder. Ik mag altijd appen als ik energie of pijnstilling nodig heb en ervaar dan altijd verbetering. Dank je wel Dick voor dit mooie cadeau! Je bent een mooi mens!
Nienke Nienke uit Breda schreef op 25 december 2018 om 13:12:
Al twee keer heeft Dick mij geholpen! Met mijn nek en met mijn buik! De energie die je krijgt is wonderbaarlijk en heelt enorm. Ook Dick zijn eigen energie is erg aangenaam! Hij wil graag helpen en niks is te veel! Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Zo voelt het heel toegankelijk om een berichtje te sturen als ik ergens last van hebt. Dankjewel Dick!
CF Zweers CF Zweers uit Giesbeek schreef op 28 november 2018 om 22:26:
Ik ben via mijn tante bij Dick terecht gekomen, gelijk fijn contact gehad en mijn problematiek besproken. Mijn dochter van 7 maanden sliep heel slecht wegens oorpijnen, en nu slaapt ze 10x beter! Ikzelf heb galstenen en sinds Dick mij helpt, heb ik geen aanval meer gehad. Daarnaast heeft hij mijn zoontje ook geholpen, die na zijn operatie heel snel is hersteld. Ik ben Dick heel erg dankbaar voor zijn hulp!
FH FH uit Houten schreef op 10 oktober 2018 om 17:08:
Al enige tijd heb ik een vervelende enkelblessure. Voor iemand die veel sport en wandelt zeer ongemakkelijk. Dankzij de Reiki van Dick heb ik veel minder pijn. Ik loop inmiddels ook al veel beter. Hoewel ik er nog niet ben, merk ik wat de Reiki doet en heeft gedaan. Ik sta soms echt versteld. Dick is heel attent, zorgzaam en begaan. Hartverwarmend 😘. Dank je wel Dick!
Angely Kok Angely Kok uit IJhorst schreef op 28 september 2018 om 17:11:
Nadat ik mijn enkel had gebroken en het zeer langzaam heelde, heb ik van Dick lange tijd Reiki ontvangen en soms ook nog eens extra na een appje ivm te veel pijn ... wonderbaarlijk zoals dit hielp.. heel veel dank Dick🙏
Gerard Gerritse Gerard Gerritse uit Houten schreef op 21 september 2018 om 17:15:
Beste Dick, je hebt mij al enkele malen geholpen door het sturen van Reiki, ook in het buitenland. Wonderbaarlijk hoe er een tinteling door mijn benen/rug gaat en hoe snel de vaak scherpe pijn sterk afneemt/verdwijnt. Ik besef dat je mijn versleten knie niet kunt repareren, dat moet de orthopeed straks doen, maar je verlichtte al vele malen de pijn. Heel erg bedankt voor je altijd snelle reactie!
Mar Mar uit Den Haag schreef op 12 september 2018 om 23:15:
Dick heeft mij tijdens vakantie in Frankrijk wonderbaarlijk snel van een armblessure afgeholpen. Daarnaast had ik postnataal rugpijn en pijn in voeten, hierin voelde ik ook na een nacht al verlichting. Thanks Dick, hoe nuchter en rationeel ik ook ben, ik was echt onder de indruk toen mijn pijn verdween, vooral ook, omdat je me alleen maar op afstand behandeld hebt! Ik heb je nooit 'live' gezien.
B. B. uit O schreef op 12 september 2018 om 16:07:
Beste Dick, Wat heb jij mij geholpen zeg! Ik stond op een kruispunt, en ik wist niet welke afslag ik moest nemen. Uiteindelijk zag ik door jouw steun, goede gesprekken vol advies en steun, welke afslag het beste bij mijn hart lag.. Reiki is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook goed voor spiritueel ontwaken en emotioneel "genezen". Ik wil je met heel mijn hart bedanken. Voor alle steun en advies en luisterend oor en wat een geweldig mooie persoon/Engel ben jij! Groetjes B.
Josien Josien schreef op 6 september 2018 om 22:25:
Wat een bijzonder mens is Dick, ik ben diep dankbaar voor alles wat hij voor mij doet..!! Ik leef met veel pijn en mag hem altijd een appje sturen voor een behandeling op afstand. De pijn vermindert vaak al binnen een uur nadat hij me de Reiki heeft toegestuurd. De behandelingen van Dick maken mijn leven een stuk aangenamer, dank je wel Dick voor je hulp en steun..!!
Cathelijne Cathelijne uit Winschoten schreef op 1 september 2018 om 22:27:
Een bijzondere ervaring, Reiki te mogen ontvangen tegen examenvrees, voor het eerst zonder hartkloppingen vol rust mijn examens in te gaan. Ook klachten zoals hoofdpijn verdwenen echt in enkele minuten. Zo fijn en blij met het contact met jou als Reikimeester. Dankjewel.
Jan Baur Jan Baur uit Zutphen schreef op 21 augustus 2018 om 18:59:
Een paar weken geleden, tijdens mijn verblijf in Zuid-Frankrijk, op een mooie plek aan de voet van de Pyreneeën, liep gedurende de nacht tijdens het kamperen, telkens mijn slaapmatje leeg, met als gevolg dat ik 's ochtends met stijve ledematen opstond. Na een behandeling van Dick werd het allemaal weer soepeler. Een aantal dagen ben ik teruggegaan naar Dick. Zijn behandelingen hielpen te gek, en ook op emotioneel gebied gebeurde het een en ander. Ik werd vrolijker, zat beter in mijn vel. Hartelijk dank, Dick, hiervoor. Je behandelingen maakte nog iets wakker in mij, nl. het weer oppakken van Shambhala en Quantum-Touchbehandelingen, allereerst voor mezelf en wie weet, straks ook voor anderen.
Jacqueline Jacqueline uit Zutphen schreef op 18 augustus 2018 om 10:16:
Deze zomer heb ik op de camping in Zuid Frankrijk een aantal Reikibehandelingen mogen ontvangen van Dick. Naast een aantal lichamelijke ongemakken heeft de Reiki diep doorgewerkt op het emotionele vlak. Mijn schouders en knie geven veel minder problemen en ik sta weer veel positiever in het leven en heb er weer plezier in. Dank je wel Dick.
Bart Bart uit Leuven schreef op 13 augustus 2018 om 22:20:
Jammer dat rijk met lange ij wordt gespeld. Anders kon ik de handeling van de reikimeester een verreiking noemen. Vijf dagen zonder migraine is toch niet niks. Misschien schept Reiki meer balans in mijn sensitieve lijf. Misschien was het vooral jouw luisterend oor dat mij een week lang energie gaf. Dank je wel, Dick, tot in Leuven.
Marine Marine uit France schreef op 21 juli 2018 om 15:03:
It was really special to meet you Dick, and the moment we shared also. It helped me with several things: physically: my shoulders and emotionally also. After a few days, I can really notice a difference. You are such a lovely person, and I'm really glad to have met you. Keep sharing your energy of love around you... Wishing you all the best, Marine
Ada Eijnthoven Ada Eijnthoven uit Nieuwegein schreef op 17 juni 2018 om 18:13:
Na een heel nare periode door o.a. het overlijden van mijn vriend, ben ik op aanraden van mijn dochter in aanraking gekomen met de Reikimeester. Mijn klachten waren o.a. nervositeit, spanningen en veel lichamelijke pijnen in nek, rug, handen en voeten. Dankzij de lieve en zorgzame behandelingen van Dick, gaat het op veel vlakken een stuk beter met me. De meeste klachten komen door artrose, die door het regelmatig sturen van Reiki veel minder pijnlijk zijn geworden. Dat komt ook enorm ten goede aan mijn nachtrust, ik kan weer goed liggen in bed en zodoende ook weer heerlijk slapen. Ik ben Dick hier enorm dankbaar voor. Artrose is niet te genezen, maar met minder pijn is het leven weer veel aangenamer geworden. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om "gebruik" te maken van zijn gave om je weer gelukkiger te voelen.
Laura en Joke Laura en Joke uit IJSSELSTEIN schreef op 6 mei 2018 om 20:37:
Na het plotselinge overlijden van mijn vader en kort daarna, na een lang ziekbed, mijn man, ben ik samen met mijn moeder in contact gekomen met Dick. Beiden hadden we veel lichamelijke klachten en waren we geestelijk behoorlijk in de war. Mede door de behandeling en ondersteuning van Dick hebben we ons door een behoorlijk moeilijke periode heen weten te slaan. Doordat hij veel blokkades op heeft kunnen heffen, werden de klachten langzaamaan minder en ook geestelijk zijn we steviger in onze schoenen komen te staan. Dick, ontzettend bedankt!
Daniëlle Daniëlle uit Houten schreef op 5 mei 2018 om 22:08:
Dick heeft me een aantal keren persoonlijk en verder op afstand enorm geholpen om van mijn hoofd- en nekklachten af te komen die me tot zijn hulp zelfs weerhielden van volledig werken. Hij is een enorm lieve en betrokken persoon die je je meteen ontspannen en welkom laat voelen. Ik ben nu helemaal klachtenvrij 😄. Heel erg bedankt Dick!