Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen 🙂 !
Please write a review beneath, thanks 🙂 !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.48.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
98 berichten.
Wouter Wouter
Via een hele goede vriend kwam ik in contact met Dick. Ondanks het gebruik van zware pijnstillers en slaapmedicatie had ik al ruim 6 weken dag en nacht veel pijn in mijn schouder. De eerste afspraak was heel snel gemaakt, de volgende dag stond Dick al voor de deur! Nu, na 3 behandelingen thuis en behandelingen met Reiki op afstand heb ik steeds grotere delen van de dag nauwelijks pijn en kan ik zelfs weer een aantal uren per nacht slapen. Dick komt met een brede lach bij mij thuis en laat mij met net zo'n lach achter. Bedankt Dick voor jouw betrokken manier van Reiki doorgeven. Het is een cadeau, dat je geeft. Zeker ook omdat ik altijd op afstand een beroep op je kan doen. Ik wens velen toe, dat zij jou mogen ontmoeten.
Wim Wim uit Bilthoven
Al zeer geruime tijd tobde ik met een pijnlijke schouder, vooral ‘s nachts. Elke nacht werd ik wakker van de pijn. Met die klacht kwam ik bij de huisarts en vervolgens in het ziekenhuis. Daar werden röntgenfoto’s genomen en er volgde een diagnose. De fysiotherapeut zou uitkomst bieden. Niet dus. Vervolgens ben ik - een beetje ten einde raad- bij Dick aangeland. Na slechts 1 behandeling kreeg ik die avond pijn tussen mijn schouderbladen. Het leek me beter om te gaan liggen. Toen ik de volgende dag wakker werd, realiseerde ik me dat ik de hele nacht had doorgeslapen! Sindsdien is de pijn verdwenen. Toen ik dit de volgende dag meldde aan Dick, merkte hij laconiek op: “Een behandeling volgens het boekje dus.” 😊 Als ik het niet zelf meegemaakt zou hebben, zou ik wellicht wat sceptisch op dit verhaal gereageerd hebben, maar het is waar! Dick, super bedankt!!!
Luc en Magda Luc en Magda uit Lendelede, België
Dag Dick, we hebben je ontmoet in Frankrijk waar we beiden een behandeling Reiki gekregen hebben, van het resultaat zijn we beiden zeer tevreden, de pijn in mijn schouder is volledig verdwenen, mijn vrouw heeft ook geen last meer van haar pols. We zijn zeer blij dat we je ontmoet hebben, dankjewel voor de hulp. Warme groetjes, Luc en Magda.
Bianca Slagmolen Bianca Slagmolen uit Almere
Lieve Dick Wat ben jij een bijzonder persoon! Zo warm en je hebt magische handen. Mijn rugklachten zijn nog zeker niet over, maar ná jouw behandeling een stuk dragelijker. Dank je wel daarvoor. Groetjes en wellicht tot ziens. Liefs Bianca
Stef en Jolien Stef en Jolien uit Hasselt (België)
Vandaag weer op controle geweest in het ziekenhuis met mijn goede vriend Stef en fantastisch nieuws gekregen, tegen alle verwachtingen in! Stef kreeg 2 jaar geleden de diagnose van Multiple Myeloom (ziekte van Kahler, een beenmergkanker). Zijn vooruitzichten waren echt niet goed, omdat het om een zeldzame, zeer agressieve variant gaat en de ziekte pas ontdekt is in stadium 3. Er werd ons gezegd dat deze variant snel resistent wordt tegen de verschillende behandelingen. Maar vandaag -2 jaar na de diagnose- kregen we het nieuws dat er geen spoor meer van de ziekte terug te vinden is in zijn bloed! Dit wil niet zeggen dat de ziekte volledig weg is (in principe kan dit sowieso niet bij de ziekte van Kahler), maar wel dat ze heel sterk teruggedrongen is en geen meetbare activiteit meer vertoont. De dokters lieten duidelijk horen dat dit resultaat hun verwachtingen overtrof, temeer omdat ze 6 maanden geleden de chemotherapie moesten stopzetten (wegens dat Stef z’n lichaam er teveel schade door opliep). Zelfs mét chemotherapie was dit resultaat niet te verwachten, maar met enkel de immunotherapie en de Reiki is het helemaal ongelofelijk! Stef was vooraf heel sceptisch over Reiki, maar de resultaten zijn telkens weer zo opvallend dat je het gewoon niet kan ontkennen. We zijn zo ontzettend dankbaar dat Dick op ons pad gekomen is! We kunnen iedereen aanraden om het een kans te geven, je hebt niets te verliezen en zo ontzettend veel te winnen. PS Stef heeft in het begin eens de proef op de som genomen om de Reiki ‘uit te testen’: bij een hevige golf van botpijn nam hij normaal altijd een instant morfine tablet, dat verdoofde de helse pijn gedeeltelijk. Maar deze keer stuurde hij een berichtje naar Dick en wachtte om de morfine in te nemen. Dick startte een dosis Reiki op afstand en na enkele minuten voelde hij de pijn volledig verdwijnen. Morfine is een paardenmiddel, maar de Reiki werkte nog krachtiger!
Wendy Stikkelbroeck Wendy Stikkelbroeck uit Utrecht
Dick is een heel vriendelijke, deskundige, oprecht geïnteresseerde en warme man. Hij heeft mij enorm geholpen met mijn hoofdpijnklachten. Af en toe heb ik periodes last van extreme hoofdpijn met steken en een drukkend gevoel achter mijn slapen. Op zo’n moment kan ik alle pijnstillers slikken die er zijn, maar niets helpt. Toen mij midden in een hoofdpijnaanval werd aangeraden om contact op te nemen met Dick, heb ik hem meteen een berichtje gestuurd en gevraagd of hij iets voor mij zou kunnen betekenen. Binnen een minuut kreeg ik een bericht terug en gaf hij aan meteen de Reiki op afstand te hebben verstuurd. Ik was in eerste instantie toch wel wat sceptisch, maar na een paar minuten voelde ik dat mijn handen/vingers begonnen te tintelen en dat het drukkende/stekende gevoel achter mijn slapen serieus begon af te nemen. Na een klein kwartiertje was dit gevoel zelfs zo goed als verdwenen! Dick heeft mij op deze manier al meerdere keren kunnen verlossen van de drukkende hoofdpijn achter mijn slapen. Wat ik ook echt heel erg fijn vind, is dat wanneer ik hem een berichtje stuur met mijn klachten, hij altijd vrijwel direct tijd vrijmaakt om de Reiki te sturen. Ook vraagt hij altijd om hem op de hoogte te houden van hoe het gaat zodat hij, indien nodig, altijd nog wat extra Reiki kan sturen. Vlak daarna ben ik ook nog fysiek bij hem langsgegaan voor een Reikisessie. Hij heeft toen verschillende blokkades in mijn schouders en nek kunnen verhelpen. Sindsdien zijn mijn hoofdpijnaanvallen ook aanzienlijk verminderd. Nogmaals heel veel dank!
Francine Duijm Francine Duijm uit Krommenie
Lieve Dick, ook mij heb je ontzettend geholpen, de pijn in mijn bovenarm is reuze verminderd, de pijn in mijn onderrug gaat veel sneller weg na het opstaan, kortom, heel hartelijk dank voor je behandeling en nazorg.
Jacqueline knoop Jacqueline knoop uit Akkrum
Lieve Dick, je bent een bijzondere man met geweldige krachten. Je hebt mijn schouder en elleboog behandeld op de camping in Frankrijk, deze pijn is zeker met 70% afgenomen, mijn dank hiervoor🙏 Wie weet tot.....mvg Jacqueline
Judith Judith uit Rotterdam
Lieve Dick, hoe fijn is het dat als ik een berichtje stuur dat ik niet lekker ben na de boosterprik, je gelijk tijd vrij maakt en Reiki stuurt op afstand! Je bent een bijzonder mooi mens ! Dank je wel, Judith
Rita Rita
Een paar jaar geleden heb ik Dick bij toeval ontmoet. Daar ben ik tot op de dag van vandaag heel blij mee. De snelheid van handelen op mijn vraag voor reiki, ook op afstand, om beter te slapen, wondherstel of het krijgen van meer energie, hebben mij al vaak geholpen.
Judith Judith uit Rotterdam
Omdat ik slecht in slaap kon komen en ontzettend last had van schokkende bewegingen heb ik aan Dick gevraagd mij Reiki te geven op afstand. Geweldig wat een mooie ervaring weer… warmte door mijn hele lijf en het schokken van mijn ledematen is weg!! Met veel vertrouwen ga ik weer verder en ben ik een bevoorrecht mens dat ik/wij Dick hebben mogen leren kennen 🙏😍
Charlene Charlene uit België
Eind november 2021 is ons volledig gezin ziek gevallen door Covid-19. Mijn man is uiteindelijk opgenomen en zijn situatie verslechterde al snel. Niks leek te helpen. De koorts kregen ze in het ziekenhuis niet onder controle en de situatie van mijn man kregen de doktoren niet stabiel. Toen Dick met behandeling op afstand is gestart, is de situatie meteen gekeerd. Tot nu toe merken we echt de enorme effecten van de Reiki. Meer energie, meer kracht, meer rust en geen pijn meer. Daarnaast toont Dick ook oprechte interesse en een luisterend oor. Ik raad hem dan ook ten zeerste aan. Dick, nogmaals, bedankt!🙏🏾❤💫💕
Jocelyn Jocelyn uit Hasselt (België)
Ongelofelijk wat de Reiki van Dick ons gebracht heeft! Een kennis adviseerde me om Dick te contacteren voor mijn vriend Stanny. Hij heeft/had de ziekte van Kahler (een beenmergkanker) en hij had heel erge pijn en last van de bijwerkingen van de chemotherapie. Stan stond zeer sceptisch tegenover Reiki, ik stond er meer voor open, maar dit resultaat had ik toch niet durven dromen. Door corona en de grote afstand was fysiek afspreken niet mogelijk dus de behandeling ging helemaal vanop afstand door. De effecten van de Reiki waren meteen merkbaar: de pijn nam sterk af of verdween zelfs zodra er Reiki gestuurd werd. Ook op de neuropathie (beschadigde zenuwen door de chemo) bracht Dick meteen verlichting. Zijn betrokkenheid en behulpzaamheid zijn ook zo hartverwarmend: op elk moment van de dag mochten we een berichtje sturen als de pijn weer de kop opstak. Ook voor mij als vriendin-van stuurde hij Reiki ter ondersteuning, waardoor ik weer meer energie kreeg om het allemaal vol te houden. Maar de grootste verrassing kregen we afgelopen week: bij een scan en bloedonderzoek bleek compleet onverwacht dat de ziekte volledig teruggedrongen is! En dat ondanks dat Stanny al 3 maanden vrijwel geen chemo meer gekregen had omdat hij slecht reageerde op de stoffen en de dokters eerst verdere onderzoeken wilden doen om de beste chemo-behandeling uit te stippelen. Maar met dit resultaat is er plots geen chemo meer nodig, het einddoel is ineens bereikt! Onmogelijk zwart op wit te bewijzen dat de Reikibehandeling dit teweeggebracht heeft, jammer genoeg worden daar geen grootschalige onderzoeken naar gedaan. Wij kunnen alleen maar zeggen dat de dokters dit absoluut niet verwacht hadden en wij evenmin! Kortom: Reiki rocks! En Dick is een prachtig mens die zijn gave met hart en ziel inzet. We zijn ontzettend dankbaar dat Dick op ons pad gekomen is en dat we het een kans gegeven hebben. Je hoeft er echt niet in te geloven opdat het werkt, want Stanny geloofde er helemaal niks van, maar het heeft hem ontzettend veel gebracht.
Sacha Sacha uit Utrecht
Met Dick heb ik erg prettige Reiki-sessies doorlopen voor mijn migraineklachten. Dick is een erg integere, eerlijke en degelijke man, die mij met zijn eenduidige benadering goed heeft geholpen. Ik heb onze gesprekken en je behandelingen als erg prettig en constructief ervaren, dankjewel Dick! Gr Sacha
Marian Marian uit Oudewater
Wat een ervaring! Dick heeft mij enorm geholpen met de pijn in mijn schouders, nek en de slaapproblemen. De behandelingen, gesprekken en ook de slaapreiki's hebben mij erg goed gedaan! Had ik dit maar eerder geweten..... Dick, je bent een topper!
Maarten Zijdel Maarten Zijdel uit Houten
Wat is Dick een topper. Zijn behandelingen zijn erg op maat! Wekelijks kom ik met veel plezier bij hem, naast de reiki ook een goed gesprek. De nachtelijke ondersteuning is zeer fijn voor de dag! Wekelijks een update en weer door. Mijn bewegen ten gevolge van MS zijn erg positief, traplopen, zonder hulpmiddel bewegen, amper spasme meer. Kortom, ik ben erg dankbaar!!
Rommy de Jong Rommy de Jong uit Stolwijk
Onze dochter heeft veel last van angst-en paniekaanvallen. We konden haar soms niet bereiken, ze was niet rustig te krijgen. We keken machteloos toe. Voor ons gevoel konden we niks betekenen voor haar. Mijn collega gaf aan dat Reiki hier goed bij kan helpen en zo zijn we bij Dick terecht gekomen. Dick heeft haar op afstand Reiki toegezonden en, heel bijzonder, dit had meteen effect! Wat zo mooi is aan Dick, is dat hij niet alleen hulp biedt aan de persoon zelf, maar ook aan de personen die dicht bij diegene staan. Ook die kunnen hulp gebruiken. En niet alleen door Reiki te sturen, maar ook door het juiste advies te geven. Heel blij mee, onze dochter gaat de goede kant op en ik heb ook meer rust gekregen. Dick, bedankt voor je hulp, advies en betrokkenheid. Ook daarna nog, we zijn heel blij dat we jou ontmoet hebben!
Caroline Caroline uit Houten
Via mijn buurvrouw heb ik Dick mogen leren kennen. Vorig jaar heb ik een ongeluk gehad en had daar veel pijnklachten aan mijn spieren aan overgehouden. Dick heeft mij Reiki gegeven en ik ben hem daar heel dankbaar voor. Tijdens de Reiki waren we gezellig aan de klets en mijn pijnklachten werden ook echt minder. Ik vind Dick een prettig en gezellig persoon, een man met een enorm hart voor de medemens. Bedankt!
Toos Toos uit Houten
Mede dankzij je Reiki-energie weer op weg terug na Corona.
Judith en Cor Judith en Cor uit Rotterdam
Lieve Dick, je bent een mooi mens met een ❤️ van goud en dankzij jouw Reikibehandelingen toen Cor Corona had, zijn de longen schoon 💪🏾