Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen 🙂 !
Please write a review beneath, thanks 🙂 !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.192.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Judith Judith uit Rotterdam heeft geschreven op 10 mei 2020 om 08:48
Lieve Dick... we kennen elkaar op afstand ... je bent in Cor en mijn leven gekomen en daar ben ik je erg dankbaar voor 🙏 De behandelingen op afstand ervaar ik als een boost om vol te houden .. en het helpt zo fijn!! Dank dank dank .... tot over een tijd om samen met Cor om je te ontmoeten 🙏😍
Ronald van Happen Ronald van Happen uit Willemstad Curacao heeft geschreven op 26 januari 2020 om 18:00
Beste Dick. Na aanraden en hulp van mijn dochter Bodine heb jij mij geholpen om van een heel stel oude entiteiten af te komen, zodat ik weer vrij kan handelen en tot volle ontplooing kan komen...zal misschien nog wat naweeën hebben van die 25 jaar ellende, maar ben vol vertrouwen nu. Mijn hartelijke dank, Ronald
Fred Fred uit Houten heeft geschreven op 11 december 2019 om 16:48
Ik ben onder behandeling bij Dick in verband met beschadigde zenuwen in mijn buik (ACNES) ten gevolge van twee eerdere operaties. De pijn die ik hiervan heb is soms ondragelijk. Sinds de behandelingen van Dick is de pijn vaak weg of slechts op de achtergrond aanwezig. Ik kan weer veel meer en slik nog maar de helft van mijn pijnmedicatie. Intussen gaat Dick nog even door met de behandelingen in de hoop dat de pijn definitief verdwijnt. Dick heeft ook mijn kleindochter van twee maanden oud behandeld. We konden zien dat ze veel buikpijn had en daardoor slecht sliep. Het is inmiddels een totaal ander kind geworden, ze lacht, is ontspannen en ze slaapt 's nachts lekker door. Dick is onze held!
Anja Anja uit Arnhem heeft geschreven op 20 november 2019 om 18:16
Ik heb ruim een week behandelingen op afstand van Dick gehad. Sindsdien voel ik me een stuk beter, ontspannen en energieker. Ik ben Dick dankbaar voor alle aandacht die ik van hem heb gekregen.
Margreet Margreet uit Zoersel heeft geschreven op 13 november 2019 om 09:58
Beste Dick, het is nu 3 maanden geleden dat wij elkaar ontmoetten tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Je had vernomen dat ik ernstige nekklachten had en je bood mij spontaan je reikibehandelingen aan. Telkens had ik er enorme deugd van. Omdat het over ernstige degeneratieve letsels gaat, was ik bang dat ik, eenmaal thuis, wederom een behandeling met cortisone in het ziekenhuis zou moeten ondergaan. Ik ben hier in België doorgegaan met een zachte energetische behandeling (fasciatherapie) en ben nu zover dat ik zo goed als klachtenvrij ben ZONDER een agressieve behandeling! Ik ben er zeker van Dick, dat jouw reikibehandelingen mij heel veel heling hebben gegeven! Beste dank hiervoor!!!
Melissa Melissa uit D heeft geschreven op 15 oktober 2019 om 22:05
Beste Dick, mijn man en ik willen jou bedanken voor de Reiki op afstand die door jou aan onze dochter Nikki is gegeven. Ze heeft een heel zware operatie ondergaan. Er staan 3 maanden revalidatie voor deze operatie, maar Nikki is na 6 dagen al weer gaan lopen en mocht daarna naar huis. Nu, na 1 maand zit ze alweer op school. Haar pijn is weg en de wonden zijn genezen. De artsen hebben er geen verklaring voor en zijn stomverbaasd dat het zo goed gaat. Mijn man en ik weten zeker dat jouw Reiki hier veel invloed op heeft gehad en zijn jou zeer dankbaar 🙏 🌹❤. Hartelijk groet Melissa en echtgenoot.
Kelly Kelly heeft geschreven op 15 september 2019 om 15:18
Dick is one of those people you feel instantly comfortable with, and has such an incredible energy and zest for life! Thank you for helping me with headache and back pain. And for sending me some good sleep. So glad I was able to get to know you and laugh with you. Sending hugs, Kelly
Annie Annie uit Vlaams-Brabant heeft geschreven op 6 september 2019 om 15:54
Hartelijk dank Dick voor je Reiki-behandelingen en je luisterend oor tijdens mijn verblijf in Zuid-Frankrijk. Je hebt me ondersteund op emotioneel en op fysiek vlak, in een voor mij moeilijke periode, omtrent de verwerking van een groot verlies. Je bent een bijzonder mooi mens, steeds bereid om anderen te helpen. “Mijn winkeltje is altijd open”, zoals je het zelf zo mooi verwoordt. Ik hoop dat je als “kanaal” nog vele mensen mag helpen en wens je het allerbeste. Graag tot ziens!
Ria Ria uit Soest heeft geschreven op 27 augustus 2019 om 22:11
Op advies van een collega heb ik contact gezocht met Dick. Superblij mee! Ik heb sinds een tijd last van psoriasis. Na een aantal behandelingen heb ik rust in mijn hoofd, kan ik dingen loslaten, dus minder stress! Daardoor is de psoriasis tot een minimum teruggebracht, nog niet helemaal weg, maar ik ben erg tevreden! Dank je Dick!
Marthe Marthe uit Nieuwegein heeft geschreven op 5 augustus 2019 om 22:53
Via via kwam ik met Dick in aanraking. Al ruim 25 jaar heb ik migraineaanvallen. Na de zoveelste aanval heb ik contact gezocht met Dick. Omdat ik al lang last heb van de aanvallen, kwam ik in het begin meerdere keren per week en later 1x in de week. Ik merkte dat mijn aanvallen minder werden, of wanneer ik er één had deze minder lang aanhield. Helemaal migrainevrij ben ik nog niet, maar er is al zeer veel vooruitgang geboekt. Bedankt Dick voor alle Reiki die ik mocht ontvangen. En wanneer ik weer last krijg, weet ik je hulp te vinden.
Rinske Rinske heeft geschreven op 20 juli 2019 om 16:44
“Ik weet iemand die je van je hoofdpijn af kan helpen!” Een beetje sceptisch wat betreft Reiki, heb ik toch het telefoontje gepleegd met Dick met de vraag of hij mij wilde helpen. Ontzettend bijzonder om te ervaren dat de Reiki van Dick wel degelijk werkt! Dick is er altijd .. 24/7 beschikbaar om zijn diensten te verlenen. Ontzettend bijzondere man, bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dank je wel voor alles!
Hetty Hetty uit Uitwijk heeft geschreven op 20 juli 2019 om 13:47
Aan mijn collega vertelde ik dat de hoofdpijn en een pijnlijke arm de laatste tijd veelvuldig voorkomt... meteen kwam daar het telnummer van Dick. Na een belletje zijn we (mijn dochter en ik) van harte welkom. Het ervaren van de kracht van Reiki is en blijft bijzonder. De hartelijkheid en vriendelijkheid die Dick uitstraalt is nog een extra cadeautje. Een appje en hij staat meteen klaar. Fijn Dick dat je een 'doorgeefluik' wilt zijn. Bedankt voor alles! En ik weet je te vinden 🙂
Jacqueline Jacqueline uit Houten heeft geschreven op 4 april 2019 om 17:01
Na een val met schaatsen had ik veel pijn door gekneusde en gebroken ribben. Dit belemmerde mij in alles. Daarnaast had ik door een immuunstoornis altijd hoofdppijn, pijn in mijn lijf en weinig energie. Na een paar behandelingen van Dick werd de pijn in mijn lijf en ribben al snel minder. De hoofdpijn is ook afgenomen, ik slaap beter en ik heb zelfs minder opvliegers. De energie die ik ervaar tijdens de behandelingen is heel bijzonder. Ik mag altijd appen als ik energie of pijnstilling nodig heb en ervaar dan altijd verbetering. Dank je wel Dick voor dit mooie cadeau! Je bent een mooi mens!
Nienke Nienke uit Breda heeft geschreven op 25 december 2018 om 13:12
Al twee keer heeft Dick mij geholpen! Met mijn nek en met mijn buik! De energie die je krijgt is wonderbaarlijk en heelt enorm. Ook Dick zijn eigen energie is erg aangenaam! Hij wil graag helpen en niks is te veel! Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Zo voelt het heel toegankelijk om een berichtje te sturen als ik ergens last van hebt. Dankjewel Dick!
CF Zweers CF Zweers uit Giesbeek heeft geschreven op 28 november 2018 om 22:26
Ik ben via mijn tante bij Dick terecht gekomen, gelijk fijn contact gehad en mijn problematiek besproken. Mijn dochter van 7 maanden sliep heel slecht wegens oorpijnen, en nu slaapt ze 10x beter! Ikzelf heb galstenen en sinds Dick mij helpt, heb ik geen aanval meer gehad. Daarnaast heeft hij mijn zoontje ook geholpen, die na zijn operatie heel snel is hersteld. Ik ben Dick heel erg dankbaar voor zijn hulp!
FH FH uit Houten heeft geschreven op 10 oktober 2018 om 17:08
Al enige tijd heb ik een vervelende enkelblessure. Voor iemand die veel sport en wandelt zeer ongemakkelijk. Dankzij de Reiki van Dick heb ik veel minder pijn. Ik loop inmiddels ook al veel beter. Hoewel ik er nog niet ben, merk ik wat de Reiki doet en heeft gedaan. Ik sta soms echt versteld. Dick is heel attent, zorgzaam en begaan. Hartverwarmend 😘. Dank je wel Dick!
Angely Kok Angely Kok uit IJhorst heeft geschreven op 28 september 2018 om 17:11
Nadat ik mijn enkel had gebroken en het zeer langzaam heelde, heb ik van Dick lange tijd Reiki ontvangen en soms ook nog eens extra na een appje ivm te veel pijn ... wonderbaarlijk zoals dit hielp.. heel veel dank Dick🙏
Gerard Gerritse Gerard Gerritse uit Houten heeft geschreven op 21 september 2018 om 17:15
Beste Dick, je hebt mij al enkele malen geholpen door het sturen van Reiki, ook in het buitenland. Wonderbaarlijk hoe er een tinteling door mijn benen/rug gaat en hoe snel de vaak scherpe pijn sterk afneemt/verdwijnt. Ik besef dat je mijn versleten knie niet kunt repareren, dat moet de orthopeed straks doen, maar je verlichtte al vele malen de pijn. Heel erg bedankt voor je altijd snelle reactie!
Mar Mar uit Den Haag heeft geschreven op 12 september 2018 om 23:15
Dick heeft mij tijdens vakantie in Frankrijk wonderbaarlijk snel van een armblessure afgeholpen. Daarnaast had ik postnataal rugpijn en pijn in voeten, hierin voelde ik ook na een nacht al verlichting. Thanks Dick, hoe nuchter en rationeel ik ook ben, ik was echt onder de indruk toen mijn pijn verdween, vooral ook, omdat je me alleen maar op afstand behandeld hebt! Ik heb je nooit 'live' gezien.
B. B. uit O heeft geschreven op 12 september 2018 om 16:07
Beste Dick, Wat heb jij mij geholpen zeg! Ik stond op een kruispunt, en ik wist niet welke afslag ik moest nemen. Uiteindelijk zag ik door jouw steun, goede gesprekken vol advies en steun, welke afslag het beste bij mijn hart lag.. Reiki is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook goed voor spiritueel ontwaken en emotioneel "genezen". Ik wil je met heel mijn hart bedanken. Voor alle steun en advies en luisterend oor en wat een geweldig mooie persoon/Engel ben jij! Groetjes B.