Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen šŸ™‚ !
Please write a review beneath, thanks šŸ™‚ !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
100 berichten.
Jacqueline Jacqueline uit Houten
Na een val met schaatsen had ik veel pijn door gekneusde en gebroken ribben. Dit belemmerde mij in alles. Daarnaast had ik door een immuunstoornis altijd hoofdppijn, pijn in mijn lijf en weinig energie. Na een paar behandelingen van Dick werd de pijn in mijn lijf en ribben al snel minder. De hoofdpijn is ook afgenomen, ik slaap beter en ik heb zelfs minder opvliegers. De energie die ik ervaar tijdens de behandelingen is heel bijzonder. Ik mag altijd appen als ik energie of pijnstilling nodig heb en ervaar dan altijd verbetering. Dank je wel Dick voor dit mooie cadeau! Je bent een mooi mens!
Nienke Nienke uit Breda
Al twee keer heeft Dick mij geholpen! Met mijn nek en met mijn buik! De energie die je krijgt is wonderbaarlijk en heelt enorm. Ook Dick zijn eigen energie is erg aangenaam! Hij wil graag helpen en niks is te veel! Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Zo voelt het heel toegankelijk om een berichtje te sturen als ik ergens last van hebt. Dankjewel Dick!
CF Zweers CF Zweers uit Giesbeek
Ik ben via mijn tante bij Dick terecht gekomen, gelijk fijn contact gehad en mijn problematiek besproken. Mijn dochter van 7 maanden sliep heel slecht wegens oorpijnen, en nu slaapt ze 10x beter! Ikzelf heb galstenen en sinds Dick mij helpt, heb ik geen aanval meer gehad. Daarnaast heeft hij mijn zoontje ook geholpen, die na zijn operatie heel snel is hersteld. Ik ben Dick heel erg dankbaar voor zijn hulp!
FH FH uit Houten
Al enige tijd heb ik een vervelende enkelblessure. Voor iemand die veel sport en wandelt zeer ongemakkelijk. Dankzij de Reiki van Dick heb ik veel minder pijn. Ik loop inmiddels ook al veel beter. Hoewel ik er nog niet ben, merk ik wat de Reiki doet en heeft gedaan. Ik sta soms echt versteld. Dick is heel attent, zorgzaam en begaan. Hartverwarmend šŸ˜˜. Dank je wel Dick!
Angely Kok Angely Kok uit IJhorst
Nadat ik mijn enkel had gebroken en het zeer langzaam heelde, heb ik van Dick lange tijd Reiki ontvangen en soms ook nog eens extra na een appje ivm te veel pijn ... wonderbaarlijk zoals dit hielp.. heel veel dank DickšŸ™
Gerard Gerritse Gerard Gerritse uit Houten
Beste Dick, je hebt mij al enkele malen geholpen door het sturen van Reiki, ook in het buitenland. Wonderbaarlijk hoe er een tinteling door mijn benen/rug gaat en hoe snel de vaak scherpe pijn sterk afneemt/verdwijnt. Ik besef dat je mijn versleten knie niet kunt repareren, dat moet de orthopeed straks doen, maar je verlichtte al vele malen de pijn. Heel erg bedankt voor je altijd snelle reactie!
Mar Mar uit Den Haag
Dick heeft mij tijdens vakantie in Frankrijk wonderbaarlijk snel van een armblessure afgeholpen. Daarnaast had ik postnataal rugpijn en pijn in voeten, hierin voelde ik ook na een nacht al verlichting. Thanks Dick, hoe nuchter en rationeel ik ook ben, ik was echt onder de indruk toen mijn pijn verdween, vooral ook, omdat je me alleen maar op afstand behandeld hebt! Ik heb je nooit 'live' gezien.
B. B. uit O
Beste Dick, Wat heb jij mij geholpen zeg! Ik stond op een kruispunt, en ik wist niet welke afslag ik moest nemen. Uiteindelijk zag ik door jouw steun, goede gesprekken vol advies en steun, welke afslag het beste bij mijn hart lag.. Reiki is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook goed voor spiritueel ontwaken en emotioneel "genezen". Ik wil je met heel mijn hart bedanken. Voor alle steun en advies en luisterend oor en wat een geweldig mooie persoon/Engel ben jij! Groetjes B.
Josien Josien
Wat een bijzonder mens is Dick, ik ben diep dankbaar voor alles wat hij voor mij doet..!! Ik leef met veel pijn en mag hem altijd een appje sturen voor een behandeling op afstand. De pijn vermindert vaak al binnen een uur nadat hij me de Reiki heeft toegestuurd. De behandelingen van Dick maken mijn leven een stuk aangenamer, dank je wel Dick voor je hulp en steun..!!
Cathelijne Cathelijne uit Winschoten
Een bijzondere ervaring, Reiki te mogen ontvangen tegen examenvrees, voor het eerst zonder hartkloppingen vol rust mijn examens in te gaan. Ook klachten zoals hoofdpijn verdwenen echt in enkele minuten. Zo fijn en blij met het contact met jou als Reikimeester. Dankjewel.
Jan Baur Jan Baur uit Zutphen
Een paar weken geleden, tijdens mijn verblijf in Zuid-Frankrijk, op een mooie plek aan de voet van de Pyreneeƫn, liep gedurende de nacht tijdens het kamperen, telkens mijn slaapmatje leeg, met als gevolg dat ik 's ochtends met stijve ledematen opstond. Na een behandeling van Dick werd het allemaal weer soepeler. Een aantal dagen ben ik teruggegaan naar Dick. Zijn behandelingen hielpen te gek, en ook op emotioneel gebied gebeurde het een en ander. Ik werd vrolijker, zat beter in mijn vel. Hartelijk dank, Dick, hiervoor. Je behandelingen maakte nog iets wakker in mij, nl. het weer oppakken van Shambhala en Quantum-Touchbehandelingen, allereerst voor mezelf en wie weet, straks ook voor anderen.
Jacqueline Jacqueline uit Zutphen
Deze zomer heb ik op de camping in Zuid Frankrijk een aantal Reikibehandelingen mogen ontvangen van Dick. Naast een aantal lichamelijke ongemakken heeft de Reiki diep doorgewerkt op het emotionele vlak. Mijn schouders en knie geven veel minder problemen en ik sta weer veel positiever in het leven en heb er weer plezier in. Dank je wel Dick.
Bart Bart uit Leuven
Jammer dat rijk met lange ij wordt gespeld. Anders kon ik de handeling van de reikimeester een verreiking noemen. Vijf dagen zonder migraine is toch niet niks. Misschien schept Reiki meer balans in mijn sensitieve lijf. Misschien was het vooral jouw luisterend oor dat mij een week lang energie gaf. Dank je wel, Dick, tot in Leuven.
Marine Marine uit France
It was really special to meet you Dick, and the moment we shared also. It helped me with several things: physically: my shoulders and emotionally also. After a few days, I can really notice a difference. You are such a lovely person, and I'm really glad to have met you. Keep sharing your energy of love around you... Wishing you all the best, Marine
Ada Eijnthoven Ada Eijnthoven uit Nieuwegein
Na een heel nare periode door o.a. het overlijden van mijn vriend, ben ik op aanraden van mijn dochter in aanraking gekomen met de Reikimeester. Mijn klachten waren o.a. nervositeit, spanningen en veel lichamelijke pijnen in nek, rug, handen en voeten. Dankzij de lieve en zorgzame behandelingen van Dick, gaat het op veel vlakken een stuk beter met me. De meeste klachten komen door artrose, die door het regelmatig sturen van Reiki veel minder pijnlijk zijn geworden. Dat komt ook enorm ten goede aan mijn nachtrust, ik kan weer goed liggen in bed en zodoende ook weer heerlijk slapen. Ik ben Dick hier enorm dankbaar voor. Artrose is niet te genezen, maar met minder pijn is het leven weer veel aangenamer geworden. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om "gebruik" te maken van zijn gave om je weer gelukkiger te voelen.
Laura en Joke Laura en Joke uit IJSSELSTEIN
Na het plotselinge overlijden van mijn vader en kort daarna, na een lang ziekbed, mijn man, ben ik samen met mijn moeder in contact gekomen met Dick. Beiden hadden we veel lichamelijke klachten en waren we geestelijk behoorlijk in de war. Mede door de behandeling en ondersteuning van Dick hebben we ons door een behoorlijk moeilijke periode heen weten te slaan. Doordat hij veel blokkades op heeft kunnen heffen, werden de klachten langzaamaan minder en ook geestelijk zijn we steviger in onze schoenen komen te staan. Dick, ontzettend bedankt!
Daniƫlle Daniƫlle uit Houten
Dick heeft me een aantal keren persoonlijk en verder op afstand enorm geholpen om van mijn hoofd- en nekklachten af te komen die me tot zijn hulp zelfs weerhielden van volledig werken. Hij is een enorm lieve en betrokken persoon die je je meteen ontspannen en welkom laat voelen. Ik ben nu helemaal klachtenvrij šŸ˜„. Heel erg bedankt Dick!
Karin Bogers Karin Bogers uit Budel
Ik heb heel veel rugklachten o.a hernia, bekkenklachten en nog heel veel meer pijntjes. Ik ben via via met Dick telefonisch in contact gekomen; ben nog steeds elke dag blij dat ik dat telefoontje met hem heb gepleegd. Hij geeft me Reiki op afstand. Heb vaak heb ik heel veel pijn. Als hij me Reiki stuurt, is het weer leefbaarder voor me. Wat ben ik blij dat hij me af en toe zijn vliegtuigraket (Reiki) stuurt. De hemel op aarde. Lieve Dick, je bent goud waard voor iedereen. Tenminste voor mij in ieder geval. Dank je wel dat ik dit af en toe mag vragen. Lieve groet Karin
Paul Paul
Hartstikke fijn! Ik had al een paar weken last van een ontsteking in mijn voet en pijn in mijn rug. Dick behandelde me eerst 'live' en ik voelde een hoop warmte en tinteling. Daarna ging hij door met de behandeling op afstand. Ik denk dat het snelle herstel toen mede daaraan is te danken.
Jessica Jessica uit Nieuwegein
Ik ben via mijn man bij Dick terechtgekomen voor behandeling van migraine. Ik heb hier al bijna 30 jaar last van. Geen enkele arts heeft me ooit Ć©cht kunnen helpen. Na een aantal behandelingen werd de frequentie van de aanvallen steeds minder. Zodra ik een voorteken kreeg van migraine, nam ik contact op met Dick. Zo heeft hij met reiki op afstand al diverse migraine-aanvallen voor me kunnen onderdrukken of in ieder geval de heftigheid van een aanval heel wat kunnen verminderen. In de tussentijd heeft Dick mij ook nog enorm geholpen met onder andere rug- en nekklachten, duizeligheid, en slaapproblemen. Nu heb ik al 2 maanden geen enkele migraine-aanval meer gehad. Ik ben erg dankbaar dat ik nu mag ervaren hoe het leven is zonder migraine! Dick, je bent een topper, ontzettend bedankt voor alles!