Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen 🙂 !
Please write a review beneath, thanks 🙂 !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.192.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Josien Josien heeft geschreven op 6 september 2018 om 22:25
Wat een bijzonder mens is Dick, ik ben diep dankbaar voor alles wat hij voor mij doet..!! Ik leef met veel pijn en mag hem altijd een appje sturen voor een behandeling op afstand. De pijn vermindert vaak al binnen een uur nadat hij me de Reiki heeft toegestuurd. De behandelingen van Dick maken mijn leven een stuk aangenamer, dank je wel Dick voor je hulp en steun..!!
Cathelijne Cathelijne uit Winschoten heeft geschreven op 1 september 2018 om 22:27
Een bijzondere ervaring, Reiki te mogen ontvangen tegen examenvrees, voor het eerst zonder hartkloppingen vol rust mijn examens in te gaan. Ook klachten zoals hoofdpijn verdwenen echt in enkele minuten. Zo fijn en blij met het contact met jou als Reikimeester. Dankjewel.
Jan Baur Jan Baur uit Zutphen heeft geschreven op 21 augustus 2018 om 18:59
Een paar weken geleden, tijdens mijn verblijf in Zuid-Frankrijk, op een mooie plek aan de voet van de Pyreneeën, liep gedurende de nacht tijdens het kamperen, telkens mijn slaapmatje leeg, met als gevolg dat ik 's ochtends met stijve ledematen opstond. Na een behandeling van Dick werd het allemaal weer soepeler. Een aantal dagen ben ik teruggegaan naar Dick. Zijn behandelingen hielpen te gek, en ook op emotioneel gebied gebeurde het een en ander. Ik werd vrolijker, zat beter in mijn vel. Hartelijk dank, Dick, hiervoor. Je behandelingen maakte nog iets wakker in mij, nl. het weer oppakken van Shambhala en Quantum-Touchbehandelingen, allereerst voor mezelf en wie weet, straks ook voor anderen.
Jacqueline Jacqueline uit Zutphen heeft geschreven op 18 augustus 2018 om 10:16
Deze zomer heb ik op de camping in Zuid Frankrijk een aantal Reikibehandelingen mogen ontvangen van Dick. Naast een aantal lichamelijke ongemakken heeft de Reiki diep doorgewerkt op het emotionele vlak. Mijn schouders en knie geven veel minder problemen en ik sta weer veel positiever in het leven en heb er weer plezier in. Dank je wel Dick.
Bart Bart uit Leuven heeft geschreven op 13 augustus 2018 om 22:20
Jammer dat rijk met lange ij wordt gespeld. Anders kon ik de handeling van de reikimeester een verreiking noemen. Vijf dagen zonder migraine is toch niet niks. Misschien schept Reiki meer balans in mijn sensitieve lijf. Misschien was het vooral jouw luisterend oor dat mij een week lang energie gaf. Dank je wel, Dick, tot in Leuven.
Marine Marine uit France heeft geschreven op 21 juli 2018 om 15:03
It was really special to meet you Dick, and the moment we shared also. It helped me with several things: physically: my shoulders and emotionally also. After a few days, I can really notice a difference. You are such a lovely person, and I'm really glad to have met you. Keep sharing your energy of love around you... Wishing you all the best, Marine
Ada Eijnthoven Ada Eijnthoven uit Nieuwegein heeft geschreven op 17 juni 2018 om 18:13
Na een heel nare periode door o.a. het overlijden van mijn vriend, ben ik op aanraden van mijn dochter in aanraking gekomen met de Reikimeester. Mijn klachten waren o.a. nervositeit, spanningen en veel lichamelijke pijnen in nek, rug, handen en voeten. Dankzij de lieve en zorgzame behandelingen van Dick, gaat het op veel vlakken een stuk beter met me. De meeste klachten komen door artrose, die door het regelmatig sturen van Reiki veel minder pijnlijk zijn geworden. Dat komt ook enorm ten goede aan mijn nachtrust, ik kan weer goed liggen in bed en zodoende ook weer heerlijk slapen. Ik ben Dick hier enorm dankbaar voor. Artrose is niet te genezen, maar met minder pijn is het leven weer veel aangenamer geworden. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om "gebruik" te maken van zijn gave om je weer gelukkiger te voelen.
Laura en Joke Laura en Joke uit IJSSELSTEIN heeft geschreven op 6 mei 2018 om 20:37
Na het plotselinge overlijden van mijn vader en kort daarna, na een lang ziekbed, mijn man, ben ik samen met mijn moeder in contact gekomen met Dick. Beiden hadden we veel lichamelijke klachten en waren we geestelijk behoorlijk in de war. Mede door de behandeling en ondersteuning van Dick hebben we ons door een behoorlijk moeilijke periode heen weten te slaan. Doordat hij veel blokkades op heeft kunnen heffen, werden de klachten langzaamaan minder en ook geestelijk zijn we steviger in onze schoenen komen te staan. Dick, ontzettend bedankt!
Daniëlle Daniëlle uit Houten heeft geschreven op 5 mei 2018 om 22:08
Dick heeft me een aantal keren persoonlijk en verder op afstand enorm geholpen om van mijn hoofd- en nekklachten af te komen die me tot zijn hulp zelfs weerhielden van volledig werken. Hij is een enorm lieve en betrokken persoon die je je meteen ontspannen en welkom laat voelen. Ik ben nu helemaal klachtenvrij 😄. Heel erg bedankt Dick!
Karin Bogers Karin Bogers uit Budel heeft geschreven op 5 mei 2018 om 09:26
Ik heb heel veel rugklachten o.a hernia, bekkenklachten en nog heel veel meer pijntjes. Ik ben via via met Dick telefonisch in contact gekomen; ben nog steeds elke dag blij dat ik dat telefoontje met hem heb gepleegd. Hij geeft me Reiki op afstand. Heb vaak heb ik heel veel pijn. Als hij me Reiki stuurt, is het weer leefbaarder voor me. Wat ben ik blij dat hij me af en toe zijn vliegtuigraket (Reiki) stuurt. De hemel op aarde. Lieve Dick, je bent goud waard voor iedereen. Tenminste voor mij in ieder geval. Dank je wel dat ik dit af en toe mag vragen. Lieve groet Karin
Paul Paul heeft geschreven op 29 april 2018 om 18:38
Hartstikke fijn! Ik had al een paar weken last van een ontsteking in mijn voet en pijn in mijn rug. Dick behandelde me eerst 'live' en ik voelde een hoop warmte en tinteling. Daarna ging hij door met de behandeling op afstand. Ik denk dat het snelle herstel toen mede daaraan is te danken.
Jessica Jessica uit Nieuwegein heeft geschreven op 28 februari 2018 om 22:14
Ik ben via mijn man bij Dick terechtgekomen voor behandeling van migraine. Ik heb hier al bijna 30 jaar last van. Geen enkele arts heeft me ooit écht kunnen helpen. Na een aantal behandelingen werd de frequentie van de aanvallen steeds minder. Zodra ik een voorteken kreeg van migraine, nam ik contact op met Dick. Zo heeft hij met reiki op afstand al diverse migraine-aanvallen voor me kunnen onderdrukken of in ieder geval de heftigheid van een aanval heel wat kunnen verminderen. In de tussentijd heeft Dick mij ook nog enorm geholpen met onder andere rug- en nekklachten, duizeligheid, en slaapproblemen. Nu heb ik al 2 maanden geen enkele migraine-aanval meer gehad. Ik ben erg dankbaar dat ik nu mag ervaren hoe het leven is zonder migraine! Dick, je bent een topper, ontzettend bedankt voor alles!
Robert Robert uit Nieuwegein heeft geschreven op 20 januari 2018 om 13:18
Via vrienden ben ik eind vorig jaar in contact gekomen met Dick. Ik kwam bij Dick met een burn-out en was benieuwd of hij wat voor mij kon betekenen met Reiki. Ik ben een aantal keren bij Dick geweest en het was zeer prettig om zo warm en gastvrij door hem ontvangen te worden. Ik ben inmiddels wat opgekrabbeld en voor mijn gevoel heeft de Reiki en warme aandacht van Dick daar zeker toe bijgedragen. Ik ben Dick daar erg dankbaar voor en zou mensen zeker aanraden om Dick te bezoeken bij gezondheidsproblemen. Dick is een heel aardige man met een luisterend oor en een bijzondere gave. Dick bedankt voor alles!
Aart Aart uit nieuwegein heeft geschreven op 1 november 2017 om 10:35
Na jaren met rug- en gewrichtsklachten rondgelopen te hebben, ben ik door mijn zoon en schoondochter bij Dick terecht gekomen. Wat ben ik blij dit gedaan te hebben. Ik ben na jaren tobben van de pijn af. Hartelijk dank hiervoor Dick.
Erwin Erwin uit Nieuwegein heeft geschreven op 11 oktober 2017 om 15:36
Via een collega ben ik bij Dick terechtgekomen en had toen nog geen ervaringen met Reiki. Ik had toen al jaren last van rugklachten. Ik ben bij diverse fysiotherapeuten geweest, maar bij geen van allen heb ik echt baat gehad. Nadat ik een 2 keer bij Dick ben geweest en wat hulp(reiki) op afstand heb gehad, zijn mijn rugklachten echt HELEMAAL verdwenen. Ik vind dit echt wonderbaarlijk te noemen! DICK, SUPERBEDANKT HIERVOOR!!
Sanneke Sanneke uit Arnhem heeft geschreven op 28 augustus 2017 om 15:32
Tijdens mijn verblijf in Frankrijk heb ik Dick ontmoet. Ik was daar om te herstellen van een burn-out en Dick bood aan om mij Reiki te geven. Naast dat Dick een ontzettend lieve man is, waren zijn behandelingen vol warmte en zachtheid. Aangezien mijn herstel heel erg langzaam ging en nog gaat, was er niet meteen sprake van een groot verschil. Echter geloof ik zeker dat zijn Reiki heeft bijgedragen en heeft hij mij op het hart gedrukt vertrouwen te hebben en dat lukt steeds beter! Dank hiervoor Dick!
catrin catrin uit zoersel heeft geschreven op 18 augustus 2017 om 15:16
Ik ontmoette Dick op de camping In Frankrijk. Een week eerder was mijn vader overleden en ik voelde me erg verdrietig en als het ware 'verdoofd'. Dick stelde me voor Reiki te geven. En zo mocht ik elke dag bij Dick, aan de caravan, op zijn Reiki-stoeltje gaan zitten. Zijn warme handen op mijn rug, de warme Reiki-energie die me vulde, maar ook zijn luisterend oor en veel begrip, deden me enorm veel deugd. Het gaf me warmte, koestering, en veel troost. Elke dag iets om naar uit te kijken. Ik ben heel blij dat Dick er die periode was en ik zo maar elke dag Reiki van hem kreeg. Bij hem gaan zitten, bij deze lieve man, was voor mij als 'een geschenk uit de hemel'.
W. W. heeft geschreven op 25 juli 2017 om 13:57
Vorige week leerde ik Dick kennen op vakantie in het zuiden van Frankrijk. Aan het kampvuur zag ik hem zitten met zijn handen op de rug van andere personen. Toen ik hem vroeg wat hij deed, vertelde hij me over Reiki en de werking ervan. Sceptisch en tegelijkertijd nieuwsgierig liet ik hem ook op mijn rug zijn gang gaan. Verbazingwekkend kon hij exact de plaatsen aanduiden waar ik al meer dan een jaar last had. Na die eerste sessie ging ik bijna dagelijks een babbeltje doen en tegelijkertijd een reikisessie halen bij hem. Iedere dag voelde ik de spanning en pijn in mijn rechterschouder en de rechterkant van mijn rug wegtrekken. Nu is het zo goed als helemaal weg. Moest het ooit terugkomen, dan weet ik Dick zeker te vinden voor een sessie (van op afstand) :-). Ik overweeg nu om ook een opleiding te gaan volgen. Je doet prachtig werk, Dick, bedankt voor alles!
Marijke Marijke uit Houten heeft geschreven op 25 juni 2017 om 10:07
Via, via kwam ik in contact met Dick. Al geruime tijd slaap ik slecht en daarnaast heb ik pijnklachten in de benen vanwege een rugaandoening. Ik was nogal sceptisch om een behandeltraject in te gaan, maar had zoiets van baat het niet, dan schaadt het niet. Na een aantal behandelingen gaat het slapen beter. De klachten van de rugaandoening zijn helaas niet verbeterd, maar Dick had al van tevoren gemeld dat hij bestaande slijtage niet kan genezen. Dick, hartelijk dank voor je hulp en fijn om je te leren kennen.
Truus Truus uit Houten heeft geschreven op 6 juni 2017 om 14:57
Lange tijd had ik last van slecht slapen . Na 1 keer Reiki ging het slapen al een stuk beter. Ook had ik last van pijn bij het lopen. Daarvoor ben ik ook een paar keer bij Dick geweest. ik reageerde er heel goed op. Bij tijd en wijle komt het toch weer terug en dan helpt Dick mij op afstand of indien nodig bij hem thuis. Dick ik ben heel blij, dat je mij altijd heel spontaan hebt geholpen en nog wilt helpen.