Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen 🙂 !
Please write a review beneath, thanks 🙂 !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.192.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Ans Ans uit Nieuwegein heeft geschreven op 30 mei 2017 om 15:06
In verband met een aantal enorme bloeduitstortingen die ik had opgelopen tijdens een behandeling in het ziekenhuis en een hartoperatie die in de planning stond, ben ik bij Dick terecht gekomen. Dick heeft me behandeld en de bloeduitstortingen zijn heel snel voor een groot deel opgelost. Na de operatie heb ik contact gehouden en heeft Dick me behandeld. Ik heb de eerste dagen morfine gehad, maar daarna heb ik met alleen paracetamol de pijn kunnen onderdrukken. Inmiddels ben ik vijf weken verder en heb ik de pijnmedicatie al voor een groot deel kunnen afbouwen. Het herstel loopt heel voorspoedig, mede dankzij de behandelingen van Dick. Dank je wel Dick!
Lisa Dhaese Lisa Dhaese uit Leusden heeft geschreven op 17 april 2017 om 20:12
Na weken elke dag hoofdpijn werd ik behoorlijk moedeloos. Slecht slapen, sommige dagen nauwelijks kunnen werken, het halve weekend in het donker bijtanken om me de volgende week in te slepen. Toen kwam ik via via bij Dick terecht. Drie behandelingen en het gaat stukken beter. Ik ben er niet helemaal vanaf, maar kan weer gewoon functioneren en kan weer blij zijn. Dank je Dick!
Ria Winkel Ria Winkel heeft geschreven op 17 april 2017 om 11:57
Dick, fijn dat ik je hebt mogen leren kennen. Wat een rust straal je uit. Met mijn artrose was, ben ik erg beperkt en veel pijn. Medicijnen mocht ik niet meer. Alles, de pijn en beweeglijkheid zijn een stuk verbeterd. Ik zou je bij iedereen aanraden. Ria
Nico Nico uit Houten heeft geschreven op 1 april 2017 om 10:06
Maanden had ik last van erge hoestbuien, waardoor ik ook last had van benauwdheid. Dit ging ten koste van mijn nachtrust. Van 2 personen kreeg ik heel positieve berichten over de reikibehandeling van Dick. 2x ben ik bij Dick geweest en ben nagenoeg van de klachten af. Ik ben heel blij dat Dick op mijn pad is gekomen.
Gerard Gerard uit Houten heeft geschreven op 27 maart 2017 om 08:33
Dick heeft mij van een stevige (onderrug) pijn afgeholpen. Zelfs op afstand kreeg ik verlichting die verder ging na een bezoek aan hem. Vier dagen later liep ik weer op de golfbaan. Dick heel erg bedankt!
Rita Rita uit Houten heeft geschreven op 24 maart 2017 om 10:18
Mijn lichaam liet me vier jaar geleden van het ene op het andere moment in de steek. Alles was onzeker geworden. Mijn energie was volledig weg en nog steeds moet ik er zuinig mee omgaan. Ik kwam in gesprek met Dick en hij voelde dat ik energie nodig had. Als ik wilde kon hij mij een Reikibehandeling geven waardoor het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam geactiveerd zou worden. Na twee behandelingen voel ik mijn energie terugkomen. Dick heel hartelijk dank hiervoor.
mieke mieke heeft geschreven op 19 maart 2017 om 14:15
Geweldig, Dick! Je hebt mijn 90-jarige moeder goed van haar jarenlange rugpijn verlost!
Dimphy Dimphy uit Huissen heeft geschreven op 1 juni 2016 om 22:52
Dick, Op de eerste plaats vind ik het fantastisch dat ik je heb mogen leren kennen en wat een warm mens ben jij. Na twee keer een behandeling gehad te hebben ben ik al zover opgeknapt dat ik me fantastisch voel. Ben bij je gekomen omdat ik het zo benauwd had, de longarts kon niets vinden en jij legt je hand op mij en dit scheelt al zo bijzonder veel dat ik kan zeggen dat het al een groot verschil uitmaakt. Dankjewel Dimphy
Janne Janne heeft geschreven op 20 mei 2016 om 20:29
Hierbij wil ik Reikimeester Dick heel hartelijk bedanken voor zijn behandelingen aan mijn knie. Aanvankelijk voelde het een beetje vreemd om je door iemand die je niet heel goed kent te laten behandelen, maar het was al heel snel vertrouwd. Dick is een erg lieve man die je direct een goed en vertrouwd gevoel geeft. Ik ben aan mijn knie geopereerd en na intensieve fysiotherapie had ik nog steeds geregeld pijn en kon ik mijn knie niet goed buigen. Ik heb het idee dat de behandelingen echt geholpen hebben. Na een behandeling voelde mijn knie soepeler aan. De knieklachten zijn niet helemaal verdwenen maar dat was ook niet de verwachting. Ik zou iedereen aanraden om een behandeling door reikimeester Dick in ieder geval in overweging te nemen!
Marloes Marloes heeft geschreven op 13 mei 2016 om 13:01
Wat een lief en bijzonder mens is Dick. Hij heeft me in de afgelopen maanden geleerd om krachtiger in mezelf te staan en trots te zijn op wie ik ben. Dick staat altijd voor iedereen klaar, met oneindig geduld en zonder te oordelen. Hij doet alles vanuit zijn hart. Dick, fijn dat ik je heb leren kennen!
Mieke Mieke uit Houten heeft geschreven op 26 april 2016 om 12:19
Lieve Dick, Al een aantal keer ben ik bij je langs geweest met verschillende klachten. Iedere keer na de reiki voelde ik me lekker en ontspannen en had ik minder last dan ervoor. Er hangt altijd een ontspannen sfeer en dat is heel erg fijn. Ik ben altijd erg sceptisch over dit soort dingen maar het voelt goed! Bedankt! Liefs, Mieke
Nita van der Veer Nita van der Veer heeft geschreven op 21 maart 2016 om 19:16
I always get the migraine once a month. After I got the reiki treatment from Dick, I never get the migraine anymore. Thank you for help.
Heleen Heleen uit Nieuwegein heeft geschreven op 21 maart 2016 om 09:50
Ik heb al jarenlang last van ernstige migraine. Dick heeft toen aangeboden om me daarmee te helpen. Omdat ik al zoveel onderzoeken heb gehad en veel medicatie heb uitgeprobeerd, vond ik het natuurlijk moeilijk te geloven dat verlichting van de pijn nog mogelijk is. Maar sinds ik bij Dick kom, is het aantal aanvallen echt flink verminderd. Ik heb soms weken tot maandenlang geen last en kan met veel minder medicatie toe. Ongelooflijk fijn!
Fred Fred uit Houten heeft geschreven op 11 maart 2016 om 13:07
Sinds vorige week ben ik onder behandeling bij Dick. Ik heb al jaren last van artrose en spanning in mijn nek en had ook last van draaiduizeligheid. I.v.m. de artrose slikte ik bijna dagelijks pijnstillers. Sinds de behandeling van Dick heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt en de duizeligheid is weg. Mijn nek en schouders zijn heel ontspannen en ik slaap weer als een blok. Het is echt een openbaring. Ik ben Dick heel dankbaar!
Shenna Shenna uit Utrecht heeft geschreven op 15 januari 2016 om 12:12
Dick heeft mijn sceptische blik op Reiki doen veranderen. Dick kan in korte tijd pijn verminderen, zonder dat je zelf weet waar de pijn precies vandaan komt. Ongelooflijk met hoeveel warmte Dick je behandelt. Bedankt voor alle behandelingen en heel veel succes met je website!
Tonnie Tonnie heeft geschreven op 8 januari 2016 om 12:30
7 januari bracht ik een bezoek bij Dick thuis. Het was heel erg aangenaam om zo hartelijk ontvangen te worden. Hij heeft me geholpen omdat ik last had na mijn 1e reiki cursus van het feit dat ik maar niet kon aarden, hij helpt me hierbij op afstand en heeft me thuis geholpen. Hij heeft me een behandeling van een uur gegeven en hij wist me ook te vertellen waar ik dingen had zitten of meegemaakt had. Bijzondere ervaring was dit! Ik raad je deze man aan om je te helpen.
Teus Jansen Teus Jansen heeft geschreven op 5 januari 2016 om 12:45
Dick en Annemarie ontmoet op vakantie. Ik heb een hersenletsel, waardoor ik, rechts spastisch ben, bij spanning is dit erger. Dick wilde me graag helpen, zodat het spasme wat minder is. Hij heeft me een paar keer behandeld en ja, dan is dit minder. Met engelengeduld, aandacht voor je en hartelijkheid helpt hij je. Geweldig, dat je zo iemand tegenkomt.
Susanne Susanne uit Den Bosch heeft geschreven op 21 november 2015 om 19:38
Ik heb al jaren structureel last van hoofdpijn. De ene dag is het erger dan de andere, maar elke dag is het aanwezig. Ik ben zes weken lang ieder weekend langsgegaan bij Dick. De eerste keer werd het erger en was ik erg teleurgesteld. Ik had gehoopt dat de hoofdpijn over zou zijn. Gelukkig heeft Dick mij aangespoord vaker te komen. Nu ik zes keer ben geweest, merk ik echt veel verschil. De hoofdpijn is veel minder vaak aanwezig en lijkt de laatste tijd zelfs helemaal weg te zijn. Ik ben hem erg dankbaar!
Antoinette Kemps Antoinette Kemps uit Schijndel heeft geschreven op 8 november 2015 om 15:04
Vandaag een bezoek gebracht aan Dick en Annemarie. Ik werd heel hartelijk ontvangen en voelde me meteen heel prettig en welkom. Van Dick een behandeling gehad waarbij ik me meteen rustig en ontspannen voelde. Ik had de laatste tijd veel last van mijn maag maar bij thuiskomst bleek na het eten dat mijn maag geen pijn deed. Ook gaf Dick mij na ons gesprekje zelfvertrouwen voor de toekomst. Dankjewel hiervoor. Dick is echt een mensenmens en ik hoop dat hij nog heel lang voor veel mensen zoveel kan betekenen. Als iedereen zo was als Dick zou de wereld er veel mooier uitzien.
Stijn Stijn uit Utrecht heeft geschreven op 8 november 2015 om 13:14
Elke zaterdag voetbal ik met een vriendenteam. Hierdoor heb ik regelmatig pijn aan mijn enkels en knieën. Na een korte reikisessie van Dick (direct contact of op afstand) trekt de pijn snel weg. Hartstikke bedankt Dick en veel succes met de site!