Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen šŸ™‚ !
Please write a review beneath, thanks šŸ™‚ !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
100 berichten.
Robert Robert uit Nieuwegein
Via vrienden ben ik eind vorig jaar in contact gekomen met Dick. Ik kwam bij Dick met een burn-out en was benieuwd of hij wat voor mij kon betekenen met Reiki. Ik ben een aantal keren bij Dick geweest en het was zeer prettig om zo warm en gastvrij door hem ontvangen te worden. Ik ben inmiddels wat opgekrabbeld en voor mijn gevoel heeft de Reiki en warme aandacht van Dick daar zeker toe bijgedragen. Ik ben Dick daar erg dankbaar voor en zou mensen zeker aanraden om Dick te bezoeken bij gezondheidsproblemen. Dick is een heel aardige man met een luisterend oor en een bijzondere gave. Dick bedankt voor alles!
Aart Aart uit nieuwegein
Na jaren met rug- en gewrichtsklachten rondgelopen te hebben, ben ik door mijn zoon en schoondochter bij Dick terecht gekomen. Wat ben ik blij dit gedaan te hebben. Ik ben na jaren tobben van de pijn af. Hartelijk dank hiervoor Dick.
Erwin Erwin uit Nieuwegein
Via een collega ben ik bij Dick terechtgekomen en had toen nog geen ervaringen met Reiki. Ik had toen al jaren last van rugklachten. Ik ben bij diverse fysiotherapeuten geweest, maar bij geen van allen heb ik echt baat gehad. Nadat ik een 2 keer bij Dick ben geweest en wat hulp(reiki) op afstand heb gehad, zijn mijn rugklachten echt HELEMAAL verdwenen. Ik vind dit echt wonderbaarlijk te noemen! DICK, SUPERBEDANKT HIERVOOR!!
Sanneke Sanneke uit Arnhem
Tijdens mijn verblijf in Frankrijk heb ik Dick ontmoet. Ik was daar om te herstellen van een burn-out en Dick bood aan om mij Reiki te geven. Naast dat Dick een ontzettend lieve man is, waren zijn behandelingen vol warmte en zachtheid. Aangezien mijn herstel heel erg langzaam ging en nog gaat, was er niet meteen sprake van een groot verschil. Echter geloof ik zeker dat zijn Reiki heeft bijgedragen en heeft hij mij op het hart gedrukt vertrouwen te hebben en dat lukt steeds beter! Dank hiervoor Dick!
catrin catrin uit zoersel
Ik ontmoette Dick op de camping In Frankrijk. Een week eerder was mijn vader overleden en ik voelde me erg verdrietig en als het ware 'verdoofd'. Dick stelde me voor Reiki te geven. En zo mocht ik elke dag bij Dick, aan de caravan, op zijn Reiki-stoeltje gaan zitten. Zijn warme handen op mijn rug, de warme Reiki-energie die me vulde, maar ook zijn luisterend oor en veel begrip, deden me enorm veel deugd. Het gaf me warmte, koestering, en veel troost. Elke dag iets om naar uit te kijken. Ik ben heel blij dat Dick er die periode was en ik zo maar elke dag Reiki van hem kreeg. Bij hem gaan zitten, bij deze lieve man, was voor mij als 'een geschenk uit de hemel'.
W. W.
Vorige week leerde ik Dick kennen op vakantie in het zuiden van Frankrijk. Aan het kampvuur zag ik hem zitten met zijn handen op de rug van andere personen. Toen ik hem vroeg wat hij deed, vertelde hij me over Reiki en de werking ervan. Sceptisch en tegelijkertijd nieuwsgierig liet ik hem ook op mijn rug zijn gang gaan. Verbazingwekkend kon hij exact de plaatsen aanduiden waar ik al meer dan een jaar last had. Na die eerste sessie ging ik bijna dagelijks een babbeltje doen en tegelijkertijd een reikisessie halen bij hem. Iedere dag voelde ik de spanning en pijn in mijn rechterschouder en de rechterkant van mijn rug wegtrekken. Nu is het zo goed als helemaal weg. Moest het ooit terugkomen, dan weet ik Dick zeker te vinden voor een sessie (van op afstand) :-). Ik overweeg nu om ook een opleiding te gaan volgen. Je doet prachtig werk, Dick, bedankt voor alles!
Marijke Marijke uit Houten
Via, via kwam ik in contact met Dick. Al geruime tijd slaap ik slecht en daarnaast heb ik pijnklachten in de benen vanwege een rugaandoening. Ik was nogal sceptisch om een behandeltraject in te gaan, maar had zoiets van baat het niet, dan schaadt het niet. Na een aantal behandelingen gaat het slapen beter. De klachten van de rugaandoening zijn helaas niet verbeterd, maar Dick had al van tevoren gemeld dat hij bestaande slijtage niet kan genezen. Dick, hartelijk dank voor je hulp en fijn om je te leren kennen.
Truus Truus uit Houten
Lange tijd had ik last van slecht slapen . Na 1 keer Reiki ging het slapen al een stuk beter. Ook had ik last van pijn bij het lopen. Daarvoor ben ik ook een paar keer bij Dick geweest. ik reageerde er heel goed op. Bij tijd en wijle komt het toch weer terug en dan helpt Dick mij op afstand of indien nodig bij hem thuis. Dick ik ben heel blij, dat je mij altijd heel spontaan hebt geholpen en nog wilt helpen.
Ans Ans uit Nieuwegein
In verband met een aantal enorme bloeduitstortingen die ik had opgelopen tijdens een behandeling in het ziekenhuis en een hartoperatie die in de planning stond, ben ik bij Dick terecht gekomen. Dick heeft me behandeld en de bloeduitstortingen zijn heel snel voor een groot deel opgelost. Na de operatie heb ik contact gehouden en heeft Dick me behandeld. Ik heb de eerste dagen morfine gehad, maar daarna heb ik met alleen paracetamol de pijn kunnen onderdrukken. Inmiddels ben ik vijf weken verder en heb ik de pijnmedicatie al voor een groot deel kunnen afbouwen. Het herstel loopt heel voorspoedig, mede dankzij de behandelingen van Dick. Dank je wel Dick!
Lisa Dhaese Lisa Dhaese uit Leusden
Na weken elke dag hoofdpijn werd ik behoorlijk moedeloos. Slecht slapen, sommige dagen nauwelijks kunnen werken, het halve weekend in het donker bijtanken om me de volgende week in te slepen. Toen kwam ik via via bij Dick terecht. Drie behandelingen en het gaat stukken beter. Ik ben er niet helemaal vanaf, maar kan weer gewoon functioneren en kan weer blij zijn. Dank je Dick!
Ria Winkel Ria Winkel
Dick, fijn dat ik je hebt mogen leren kennen. Wat een rust straal je uit. Met mijn artrose was, ben ik erg beperkt en veel pijn. Medicijnen mocht ik niet meer. Alles, de pijn en beweeglijkheid zijn een stuk verbeterd. Ik zou je bij iedereen aanraden. Ria
Nico Nico uit Houten
Maanden had ik last van erge hoestbuien, waardoor ik ook last had van benauwdheid. Dit ging ten koste van mijn nachtrust. Van 2 personen kreeg ik heel positieve berichten over de reikibehandeling van Dick. 2x ben ik bij Dick geweest en ben nagenoeg van de klachten af. Ik ben heel blij dat Dick op mijn pad is gekomen.
Gerard Gerard uit Houten
Dick heeft mij van een stevige (onderrug) pijn afgeholpen. Zelfs op afstand kreeg ik verlichting die verder ging na een bezoek aan hem. Vier dagen later liep ik weer op de golfbaan. Dick heel erg bedankt!
Rita Rita uit Houten
Mijn lichaam liet me vier jaar geleden van het ene op het andere moment in de steek. Alles was onzeker geworden. Mijn energie was volledig weg en nog steeds moet ik er zuinig mee omgaan. Ik kwam in gesprek met Dick en hij voelde dat ik energie nodig had. Als ik wilde kon hij mij een Reikibehandeling geven waardoor het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam geactiveerd zou worden. Na twee behandelingen voel ik mijn energie terugkomen. Dick heel hartelijk dank hiervoor.
mieke mieke
Geweldig, Dick! Je hebt mijn 90-jarige moeder goed van haar jarenlange rugpijn verlost!
Dimphy Dimphy uit Huissen
Dick, Op de eerste plaats vind ik het fantastisch dat ik je heb mogen leren kennen en wat een warm mens ben jij. Na twee keer een behandeling gehad te hebben ben ik al zover opgeknapt dat ik me fantastisch voel. Ben bij je gekomen omdat ik het zo benauwd had, de longarts kon niets vinden en jij legt je hand op mij en dit scheelt al zo bijzonder veel dat ik kan zeggen dat het al een groot verschil uitmaakt. Dankjewel Dimphy
Janne Janne
Hierbij wil ik Reikimeester Dick heel hartelijk bedanken voor zijn behandelingen aan mijn knie. Aanvankelijk voelde het een beetje vreemd om je door iemand die je niet heel goed kent te laten behandelen, maar het was al heel snel vertrouwd. Dick is een erg lieve man die je direct een goed en vertrouwd gevoel geeft. Ik ben aan mijn knie geopereerd en na intensieve fysiotherapie had ik nog steeds geregeld pijn en kon ik mijn knie niet goed buigen. Ik heb het idee dat de behandelingen echt geholpen hebben. Na een behandeling voelde mijn knie soepeler aan. De knieklachten zijn niet helemaal verdwenen maar dat was ook niet de verwachting. Ik zou iedereen aanraden om een behandeling door reikimeester Dick in ieder geval in overweging te nemen!
Marloes Marloes
Wat een lief en bijzonder mens is Dick. Hij heeft me in de afgelopen maanden geleerd om krachtiger in mezelf te staan en trots te zijn op wie ik ben. Dick staat altijd voor iedereen klaar, met oneindig geduld en zonder te oordelen. Hij doet alles vanuit zijn hart. Dick, fijn dat ik je heb leren kennen!
Mieke Mieke uit Houten
Lieve Dick, Al een aantal keer ben ik bij je langs geweest met verschillende klachten. Iedere keer na de reiki voelde ik me lekker en ontspannen en had ik minder last dan ervoor. Er hangt altijd een ontspannen sfeer en dat is heel erg fijn. Ik ben altijd erg sceptisch over dit soort dingen maar het voelt goed! Bedankt! Liefs, Mieke
Nita van der Veer Nita van der Veer
I always get the migraine once a month. After I got the reiki treatment from Dick, I never get the migraine anymore. Thank you for help.