Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen šŸ™‚ !
Please write a review beneath, thanks šŸ™‚ !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
100 berichten.
Heleen Heleen uit Nieuwegein
Ik heb al jarenlang last van ernstige migraine. Dick heeft toen aangeboden om me daarmee te helpen. Omdat ik al zoveel onderzoeken heb gehad en veel medicatie heb uitgeprobeerd, vond ik het natuurlijk moeilijk te geloven dat verlichting van de pijn nog mogelijk is. Maar sinds ik bij Dick kom, is het aantal aanvallen echt flink verminderd. Ik heb soms weken tot maandenlang geen last en kan met veel minder medicatie toe. Ongelooflijk fijn!
Fred Fred uit Houten
Sinds vorige week ben ik onder behandeling bij Dick. Ik heb al jaren last van artrose en spanning in mijn nek en had ook last van draaiduizeligheid. I.v.m. de artrose slikte ik bijna dagelijks pijnstillers. Sinds de behandeling van Dick heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt en de duizeligheid is weg. Mijn nek en schouders zijn heel ontspannen en ik slaap weer als een blok. Het is echt een openbaring. Ik ben Dick heel dankbaar!
Shenna Shenna uit Utrecht
Dick heeft mijn sceptische blik op Reiki doen veranderen. Dick kan in korte tijd pijn verminderen, zonder dat je zelf weet waar de pijn precies vandaan komt. Ongelooflijk met hoeveel warmte Dick je behandelt. Bedankt voor alle behandelingen en heel veel succes met je website!
Tonnie Tonnie
7 januari bracht ik een bezoek bij Dick thuis. Het was heel erg aangenaam om zo hartelijk ontvangen te worden. Hij heeft me geholpen omdat ik last had na mijn 1e reiki cursus van het feit dat ik maar niet kon aarden, hij helpt me hierbij op afstand en heeft me thuis geholpen. Hij heeft me een behandeling van een uur gegeven en hij wist me ook te vertellen waar ik dingen had zitten of meegemaakt had. Bijzondere ervaring was dit! Ik raad je deze man aan om je te helpen.
Teus Jansen Teus Jansen
Dick en Annemarie ontmoet op vakantie. Ik heb een hersenletsel, waardoor ik, rechts spastisch ben, bij spanning is dit erger. Dick wilde me graag helpen, zodat het spasme wat minder is. Hij heeft me een paar keer behandeld en ja, dan is dit minder. Met engelengeduld, aandacht voor je en hartelijkheid helpt hij je. Geweldig, dat je zo iemand tegenkomt.
Susanne Susanne uit Den Bosch
Ik heb al jaren structureel last van hoofdpijn. De ene dag is het erger dan de andere, maar elke dag is het aanwezig. Ik ben zes weken lang ieder weekend langsgegaan bij Dick. De eerste keer werd het erger en was ik erg teleurgesteld. Ik had gehoopt dat de hoofdpijn over zou zijn. Gelukkig heeft Dick mij aangespoord vaker te komen. Nu ik zes keer ben geweest, merk ik echt veel verschil. De hoofdpijn is veel minder vaak aanwezig en lijkt de laatste tijd zelfs helemaal weg te zijn. Ik ben hem erg dankbaar!
Antoinette Kemps Antoinette Kemps uit Schijndel
Vandaag een bezoek gebracht aan Dick en Annemarie. Ik werd heel hartelijk ontvangen en voelde me meteen heel prettig en welkom. Van Dick een behandeling gehad waarbij ik me meteen rustig en ontspannen voelde. Ik had de laatste tijd veel last van mijn maag maar bij thuiskomst bleek na het eten dat mijn maag geen pijn deed. Ook gaf Dick mij na ons gesprekje zelfvertrouwen voor de toekomst. Dankjewel hiervoor. Dick is echt een mensenmens en ik hoop dat hij nog heel lang voor veel mensen zoveel kan betekenen. Als iedereen zo was als Dick zou de wereld er veel mooier uitzien.
Stijn Stijn uit Utrecht
Elke zaterdag voetbal ik met een vriendenteam. Hierdoor heb ik regelmatig pijn aan mijn enkels en knieƫn. Na een korte reikisessie van Dick (direct contact of op afstand) trekt de pijn snel weg. Hartstikke bedankt Dick en veel succes met de site!
Paul Brok Paul Brok uit Amersfoort
Dick heeft mij behandeld voor mijn klachten, vanwege de ziekte van Crohn. Dit heeft veel verlichting gegeven, vooral tijdens de periode, dat medicatie niet aansloeg. De wijze van behandelen is heel plezierig en ontspannen. Bijzonder om te merken, dat er dan echt iets gebeurt met je. Dank daarvoor.
Tina Hulsebos Tina Hulsebos uit Kraggenburg
Ik heb Dick en zijn lieve vrouw ontmoet in Tsjechiƫ. We stelden ons aan elkaar voor en Dick vroeg gelijk aan mij, heb jij pijn? Daar moest ik JA op antwoorden, want ik loop/liep al jaren met een pijnlijke rechter schouder en arm rond. Hij heeft me de hele week behandeld en mijn pijn is weg, over. Ondertussen ben ik zelf ook begonnen met een cursus Reiki en heb er veel baat bij. Dick behandelt me zo nodig op afstand. Hij doet zijn werk met veel liefde en aandacht voor de mens.
Marian Marian uit Oudewater
Al vele jaren heb ik regelmatig last van mijn rug. Dick behandelt mij daarvoor op afstand Ć©n door handoplegging. Sinds zijn behandelingen zijn de klachten niet weg maar wel sterk verminderd. Ook de duur van de klachten is afgenomen. Liep ik vroeger 4 tot 6 weken rond met pijn, tegenwoordig ben ik er met ongeveer een week "doorheen". Fijn Dick, het voelt altijd erg goed om door jou behandeld te worden!
Niek Niek
Vorig jaar ben ik door mijn rug gegaan (acute spit) en Dick heeft mij toen erg goed geholpen. Zowel door handoplegging als op afstand waren de reikibehandelingen zeer effectief. Zelfs als hij me op afstand behandelde, voelde ik de spieren gewoon warmer en soepeler worden. Na een week of 2 was ik helemaal van mijn klachten af en kon ik weer vrij bewegen. Nogmaals bedankt Dick!
Dyantha Dyantha
Sinds ik ruim 10 jaar geleden hard op mijn achterhoofd ben gevallen heb ik last van enorme migraineaanvallen. Jarenlang ben ik meerdere malen bij de huisarts langs geweest en heb ik meerdere dingen geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Ik had nooit verwacht dat ik ooit van mijn migraine af zou komen maar dankzij de reikibehandeling van Dick is dat toch gelukt. Gedurende de jaren kreeg ik steeds meer last van deze migraineaanvallen. In 2013 ben ik op advies van Lieneke bij Dick langs gegaan voor een Reikibehandeling. Dick heeft mij 3 keer behandeld en sindsdien heb ik geen migraineaanval meer gehad. Ik raad iedereen dan ook aan om bij Dick langs te gaan met klachten. Zijn behandelingen zijn ontzettend effectief! @Dick. Ontzettend bedankt voor je hulp! Ik voel me enorm bevrijd en kan nu weer veel actiever leven. Wat ontzettend fijn dat je nu een website hebt waarmee je meer mensen kunt bereiken, zodat je mensen kunt helpen. Veel succes!
Sandra Sandra uit Zoetermeer
Na een auto-ongeluk in het jaar 2014, kampte ik met ernstig belemmerende whiplashklachten. Deze belemmerden mij enorm in mijn dagelijkse leven, zowel op emotioneel- als lichamelijk fysiek niveau. Na vele therapieƫn, behandelingen, emoties en angst (omdat ik ook last had van concentratieverlies) werd ik via een lieve vriend in contact gebracht met Dick. Na 4 behandelingen ervaarde ik een doorbraak en sindsdien zijn mijn klachten verdwenen. Ongelofelijk, na alles aan initiatief wat ik heb gedaan om weer helemaal de oude te worden. Ik kan dan ook iedereen de fantastische, pure en 'helende handen' van Dick aanraden. Dankjewel Dick, voor alles wat je hebt gedaan en ik heb mijzelf de belofte gedaan, als onderhoud voor mijzelf, om 1x in de maand langs te komen. Warme groet Sandra
Li-yu Li-yu
Dick heeft mij Reiki gegeven omdat ik na een jaar nog steeds last had van mijn enkel na een botbreuk en operatie. Mijn enkel voelde meteen een stuk soepeler en ik heb er sindsdien veel minder last van gehad. Ik liep toen tegelijkertijd bij een fysiotherapeut en zelfs hij merkte na een behandeling met Reiki meteen een groot verschil! Daarnaast heb ik ook een te snelle schildklier waarvoor ik verschillende Reikibehandelingen heb gekregen van Dick. Sinds de behandelingen is mijn schildklier stabiel gebleven en zijn de bijwerkingen minder geworden. Het is erg bijzonder wat er allemaal mogelijk is met Reiki.
Lieneke Lieneke
Bij mijn RSI klachten heeft Dick mij goed kunnen helpen met zijn Reiki. Dankzij de Reiki ontspanden de pijnlijke spieren zich en kwam de bloedsomloop ook weer goed op gang, waardoor het afnemen van mijn RSI klachten heel snel ging. Ook bij hoofdpijn, vermoeidheid en veel hoesten heeft Dick mij met zijn Reiki kunnen helpen. Het ontvangen van Reiki ervaar ik altijd als heel prettig en liefdevol. Ik word er rustig van en ontspan. Dit komt ook door de prettige, rustige en open uitstraling van Dick. Je merkt aan alles dat hij er van geniet om mensen te kunnen helpen!
Coby Coby uit Oudewater
Wat een prachtige website. Ook ik heb een keer mogen ervaren wat het is om door jou behandeld te worden. Rust en vertrouwen heb je me geschonken. Gelukkig heb ik op dit moment geen klachten maar als dat wel zo is kom ik graag naar je toe.
Margriet Margriet
Als gevolg van een auto-ongeluk had ik al jarenlang vrij hevige hoofdpijn. Dat belemmerde mij enorm in mijn dagelijks functioneren. Sinds Dick mij Reiki geeft, komt de hoofdpijn nog maar af en toe voor. Omdat ik ook reumatoĆÆde artritis heb, is Dick ook daarvoor Reiki gaan geven. Ook deze klachten zijn aanzienlijk afgenomen. Al na een paar maanden vroeg mijn reumatoloog zich verbaasd af hoe het toch kwam dat mijn bloedwaardes zoveel verbeterd waren. Reiki van Dick heeft mij enorm geholpen. Ik gebruik veel minder pijnstillers dan daarvoor en kan weer de dingen doen die voor mij belangrijk zijn. De kwaliteit van leven is veel beter geworden dankzij de Reiki en Dick.
Aad Aad uit Oudewater
Dag Dick, De website die je gemaakt hebt, is de etalage die weergeeft wat je te bieden hebt. En jouw etalage is mooi, helder en eerlijk. Wat betreft Reiki heb ik zelf nauwelijks enige ervaring, omdat dat tot nu toe, gelukkig voor mij, niet echt nodig was. Als het ooit wel nodig blijkt, klop ik graag bij je aan. Anderzijds ken ik wel heel veel mensen die dankzij Reiki, vaak dankzij Dick, (veel) minder last hebben van kwalen en kwaaltjes dan zij voorheen hadden. Fijn dat je dit zo doet, Dick.
Puck Puck
Vermoeidheid en heftige menstruatiekrampen Dick heeft mij geholpen toen ik erg hevige menstruatiekrampen had, soms was het zelfs zo erg dat ik door de pijn bijna niets meer kon, zelfs ibuprofen of naproxen hielpen niet meer. Wanneer ik de krampen voelde opkomen, heb ik Dick gebeld. Op afstand heeft hij mij geholpen waardoor de pijn binnen 15-20 minuten afnam totdat het dragelijk was. Regelmatig helpt hij me ook om van een gevoel van oververmoeidheid af te komen en mij wat extra energie te geven. Ik kan iedereen reiki aanraden, zowel op afstand als door handoplegging. Het heeft mij heel veel geholpen. Dick is vriendelijk en biedt tijdens de behandelingen een goed luisterend oor. Bijzonder is dat hij vrijwel direct aanvoelt waar de pijn zit, soms zelf zonder dat je dit van tevoren aangeeft!