Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen šŸ™‚ !
Please write a review beneath, thanks šŸ™‚ !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.192.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Paul Brok Paul Brok uit Amersfoort heeft geschreven op 5 november 2015 om 22:37
Dick heeft mij behandeld voor mijn klachten, vanwege de ziekte van Crohn. Dit heeft veel verlichting gegeven, vooral tijdens de periode, dat medicatie niet aansloeg. De wijze van behandelen is heel plezierig en ontspannen. Bijzonder om te merken, dat er dan echt iets gebeurt met je. Dank daarvoor.
Tina Hulsebos Tina Hulsebos uit Kraggenburg heeft geschreven op 27 oktober 2015 om 22:45
Ik heb Dick en zijn lieve vrouw ontmoet in Tsjechiƫ. We stelden ons aan elkaar voor en Dick vroeg gelijk aan mij, heb jij pijn? Daar moest ik JA op antwoorden, want ik loop/liep al jaren met een pijnlijke rechter schouder en arm rond. Hij heeft me de hele week behandeld en mijn pijn is weg, over. Ondertussen ben ik zelf ook begonnen met een cursus Reiki en heb er veel baat bij. Dick behandelt me zo nodig op afstand. Hij doet zijn werk met veel liefde en aandacht voor de mens.
Marian Marian uit Oudewater heeft geschreven op 18 oktober 2015 om 12:47
Al vele jaren heb ik regelmatig last van mijn rug. Dick behandelt mij daarvoor op afstand Ć©n door handoplegging. Sinds zijn behandelingen zijn de klachten niet weg maar wel sterk verminderd. Ook de duur van de klachten is afgenomen. Liep ik vroeger 4 tot 6 weken rond met pijn, tegenwoordig ben ik er met ongeveer een week "doorheen". Fijn Dick, het voelt altijd erg goed om door jou behandeld te worden!
Niek Niek heeft geschreven op 13 oktober 2015 om 20:04
Vorig jaar ben ik door mijn rug gegaan (acute spit) en Dick heeft mij toen erg goed geholpen. Zowel door handoplegging als op afstand waren de reikibehandelingen zeer effectief. Zelfs als hij me op afstand behandelde, voelde ik de spieren gewoon warmer en soepeler worden. Na een week of 2 was ik helemaal van mijn klachten af en kon ik weer vrij bewegen. Nogmaals bedankt Dick!
Dyantha Dyantha heeft geschreven op 10 oktober 2015 om 15:19
Sinds ik ruim 10 jaar geleden hard op mijn achterhoofd ben gevallen heb ik last van enorme migraineaanvallen. Jarenlang ben ik meerdere malen bij de huisarts langs geweest en heb ik meerdere dingen geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Ik had nooit verwacht dat ik ooit van mijn migraine af zou komen maar dankzij de reikibehandeling van Dick is dat toch gelukt. Gedurende de jaren kreeg ik steeds meer last van deze migraineaanvallen. In 2013 ben ik op advies van Lieneke bij Dick langs gegaan voor een Reikibehandeling. Dick heeft mij 3 keer behandeld en sindsdien heb ik geen migraineaanval meer gehad. Ik raad iedereen dan ook aan om bij Dick langs te gaan met klachten. Zijn behandelingen zijn ontzettend effectief! @Dick. Ontzettend bedankt voor je hulp! Ik voel me enorm bevrijd en kan nu weer veel actiever leven. Wat ontzettend fijn dat je nu een website hebt waarmee je meer mensen kunt bereiken, zodat je mensen kunt helpen. Veel succes!
Sandra Sandra uit Zoetermeer heeft geschreven op 8 oktober 2015 om 13:01
Na een auto-ongeluk in het jaar 2014, kampte ik met ernstig belemmerende whiplashklachten. Deze belemmerden mij enorm in mijn dagelijkse leven, zowel op emotioneel- als lichamelijk fysiek niveau. Na vele therapieƫn, behandelingen, emoties en angst (omdat ik ook last had van concentratieverlies) werd ik via een lieve vriend in contact gebracht met Dick. Na 4 behandelingen ervaarde ik een doorbraak en sindsdien zijn mijn klachten verdwenen. Ongelofelijk, na alles aan initiatief wat ik heb gedaan om weer helemaal de oude te worden. Ik kan dan ook iedereen de fantastische, pure en 'helende handen' van Dick aanraden. Dankjewel Dick, voor alles wat je hebt gedaan en ik heb mijzelf de belofte gedaan, als onderhoud voor mijzelf, om 1x in de maand langs te komen. Warme groet Sandra
Li-yu Li-yu heeft geschreven op 30 september 2015 om 18:34
Dick heeft mij Reiki gegeven omdat ik na een jaar nog steeds last had van mijn enkel na een botbreuk en operatie. Mijn enkel voelde meteen een stuk soepeler en ik heb er sindsdien veel minder last van gehad. Ik liep toen tegelijkertijd bij een fysiotherapeut en zelfs hij merkte na een behandeling met Reiki meteen een groot verschil! Daarnaast heb ik ook een te snelle schildklier waarvoor ik verschillende Reikibehandelingen heb gekregen van Dick. Sinds de behandelingen is mijn schildklier stabiel gebleven en zijn de bijwerkingen minder geworden. Het is erg bijzonder wat er allemaal mogelijk is met Reiki.
Lieneke Lieneke heeft geschreven op 30 september 2015 om 15:14
Bij mijn RSI klachten heeft Dick mij goed kunnen helpen met zijn Reiki. Dankzij de Reiki ontspanden de pijnlijke spieren zich en kwam de bloedsomloop ook weer goed op gang, waardoor het afnemen van mijn RSI klachten heel snel ging. Ook bij hoofdpijn, vermoeidheid en veel hoesten heeft Dick mij met zijn Reiki kunnen helpen. Het ontvangen van Reiki ervaar ik altijd als heel prettig en liefdevol. Ik word er rustig van en ontspan. Dit komt ook door de prettige, rustige en open uitstraling van Dick. Je merkt aan alles dat hij er van geniet om mensen te kunnen helpen!
Coby Coby uit Oudewater heeft geschreven op 30 september 2015 om 11:55
Wat een prachtige website. Ook ik heb een keer mogen ervaren wat het is om door jou behandeld te worden. Rust en vertrouwen heb je me geschonken. Gelukkig heb ik op dit moment geen klachten maar als dat wel zo is kom ik graag naar je toe.
Margriet Margriet heeft geschreven op 28 september 2015 om 19:12
Als gevolg van een auto-ongeluk had ik al jarenlang vrij hevige hoofdpijn. Dat belemmerde mij enorm in mijn dagelijks functioneren. Sinds Dick mij Reiki geeft, komt de hoofdpijn nog maar af en toe voor. Omdat ik ook reumatoĆÆde artritis heb, is Dick ook daarvoor Reiki gaan geven. Ook deze klachten zijn aanzienlijk afgenomen. Al na een paar maanden vroeg mijn reumatoloog zich verbaasd af hoe het toch kwam dat mijn bloedwaardes zoveel verbeterd waren. Reiki van Dick heeft mij enorm geholpen. Ik gebruik veel minder pijnstillers dan daarvoor en kan weer de dingen doen die voor mij belangrijk zijn. De kwaliteit van leven is veel beter geworden dankzij de Reiki en Dick.
Aad Aad uit Oudewater heeft geschreven op 27 september 2015 om 16:38
Dag Dick, De website die je gemaakt hebt, is de etalage die weergeeft wat je te bieden hebt. En jouw etalage is mooi, helder en eerlijk. Wat betreft Reiki heb ik zelf nauwelijks enige ervaring, omdat dat tot nu toe, gelukkig voor mij, niet echt nodig was. Als het ooit wel nodig blijkt, klop ik graag bij je aan. Anderzijds ken ik wel heel veel mensen die dankzij Reiki, vaak dankzij Dick, (veel) minder last hebben van kwalen en kwaaltjes dan zij voorheen hadden. Fijn dat je dit zo doet, Dick.
Puck Puck heeft geschreven op 26 september 2015 om 10:04
Vermoeidheid en heftige menstruatiekrampen Dick heeft mij geholpen toen ik erg hevige menstruatiekrampen had, soms was het zelfs zo erg dat ik door de pijn bijna niets meer kon, zelfs ibuprofen of naproxen hielpen niet meer. Wanneer ik de krampen voelde opkomen, heb ik Dick gebeld. Op afstand heeft hij mij geholpen waardoor de pijn binnen 15-20 minuten afnam totdat het dragelijk was. Regelmatig helpt hij me ook om van een gevoel van oververmoeidheid af te komen en mij wat extra energie te geven. Ik kan iedereen reiki aanraden, zowel op afstand als door handoplegging. Het heeft mij heel veel geholpen. Dick is vriendelijk en biedt tijdens de behandelingen een goed luisterend oor. Bijzonder is dat hij vrijwel direct aanvoelt waar de pijn zit, soms zelf zonder dat je dit van tevoren aangeeft!