Gastenboek – Reviews

Ik vind het heel fijn als je hieronder jouw ervaring met mijn behandeling wilt delen 🙂 !
Please write a review beneath, thanks 🙂 !

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
100 berichten.
Nel M-B Nel M-B uit Obdam
Beste Dick, Wat een geschenk uit de hemel noem ik het maar. Zwaar aan de diarree op vakantie niet handig, maar ik wilde gewoon even weg. Op een camping in de Morvan hing een aanplakbiljet van Dick die Reikimaster is. Fenomeen bekend en ik weet inmiddels dat dit goed werkt voor mij. Dick maakt er meteen 'een spoedje' van toen hij hoorde wat er aan de hand was. Na een dag was het over. Nog een keer of 2 á 3 op afstand energie mogen ontvangen. Super Dick. Een man met 'gouden' handen. Hij weet wat hij doet en het werkt. Goede tips en uitleg. De vakantie was hierdoor een hele fijne tijd. Heel veel dank en ik geef je kunde door. Met hele lieve groet vanuit Obdam van Nel
Stef Stef
Ongelofelijk wat Dick met Reiki kan doen! Bij mijn goede vriend Stef werd 3,5 jaar geleden vergevorderde beenmergkanker vastgesteld. Toen het ontdekt werd waren zijn ruggenwervels al dermate aangetast dat ze bijna allemaal ingezakt waren. Het verdict was keihard: zonder beenmergtransplantatie zou hij nog maar enkele maanden te leven hebben. En omdat hij ook hartproblemen had was de zware ingreep van de beenmergtransplantatie geen optie. Via een vriendin hoorde ik van Dick. Stef was aanvankelijk heel sceptisch, hij is een heel nuchtere man en kon zich niet voorstellen dat Reiki iets voor hem zou kunnen betekenen. Met de moed der wanhoop (en waarschijnlijk vooral om van mijn gedram af te zijn 😉) gaf hij het toch een kans. Onmiddellijk werd de pijn in z’n ruggenwervels sterk verminderd. Voor hij Reiki kreeg moest hij de hele dag door hoge dosissen morfine nemen om de botpijn enigszins te verdoven. In die periode begon Dick met dagelijks Reiki op afstand te sturen en dit hielp zo goed op de pijn dat de morfine al vlug behoorlijk afgebouwd kon worden. Na een half jaar had Staf zelfs helemaal geen morfine meer nodig en dat is nog steeds zo. Uiteraard heeft hij nog wel wat pijn, gezien de zware schade aan zijn wervels die nu eenmaal niet ongedaan gemaakt kan worden, maar het is van een onmenselijk scherpe pijn overgegaan naar een lichte, zeurende pijn op de achtergrond. In plaats van dagelijks morfine neemt hij nu hooguit enkele keren per week een paracetamol. Het meest wonderbaarlijke is nog dat zijn kanker na 3,5 jaar nog steeds in volledige remissie is (dit wil zeggen dat de ziekte sluimerend aanwezig is zonder symptomen en dat er geen kankercellen meetbaar zijn in z’n bloed). Voor een ziekte die met de huidige stand van de wetenschap ongeneeslijk is, en ondanks dat hem hooguit nog enkele maanden voorspeld waren stelt hij het 3,5 jaar na zn diagnose nog steeds behoorlijk goed! De laatste jaren heeft hij ook niet meer elke dag Reiki nodig, Dick stuurt om de zoveel tijd Reiki op afstand om de ziekte onder controle te houden en dat werkt geweldig. Ik kan iedereen aanraden om Dick en zijn schitterende gave te ervaren! De Reiki die hij stuurt is ontzettend krachtig en je voelt aan alles dat hij zijn ‘werk’ met hart en ziel en heel veel toewijding doet. Dick is ook gewoon zo een fijn persoon, warm en liefdevol en heel down to earth, helemaal niks zweverigs aan. Stef is nog elke dag dankbaar dat Dick op z’n pad gekomen is en dat hij ondanks zijn twijfels het een kans gegeven heeft. En ik heb het met eigen ogen gezien wat het met hem gedaan heeft, anders zou ik het zelf haast niet geloven. Ik kan aan iedereen met zo’n zware ziekte zeggen: geef de moed niet op en contacteer Dick even, kijk wat hij voor je kan doen want het zou echt wel eens een wereld van verschil kunnen betekenen!
Wouter Wouter
Via een hele goede vriend kwam ik in contact met Dick. Ondanks het gebruik van zware pijnstillers en slaapmedicatie had ik al ruim 6 weken dag en nacht veel pijn in mijn schouder. De eerste afspraak was heel snel gemaakt, de volgende dag stond Dick al voor de deur! Nu, na 3 behandelingen thuis en behandelingen met Reiki op afstand heb ik steeds grotere delen van de dag nauwelijks pijn en kan ik zelfs weer een aantal uren per nacht slapen. Dick komt met een brede lach bij mij thuis en laat mij met net zo'n lach achter. Bedankt Dick voor jouw betrokken manier van Reiki doorgeven. Het is een cadeau, dat je geeft. Zeker ook omdat ik altijd op afstand een beroep op je kan doen. Ik wens velen toe, dat zij jou mogen ontmoeten.
Wim Wim uit Bilthoven
Al zeer geruime tijd tobde ik met een pijnlijke schouder, vooral ‘s nachts. Elke nacht werd ik wakker van de pijn. Met die klacht kwam ik bij de huisarts en vervolgens in het ziekenhuis. Daar werden röntgenfoto’s genomen en er volgde een diagnose. De fysiotherapeut zou uitkomst bieden. Niet dus. Vervolgens ben ik - een beetje ten einde raad- bij Dick aangeland. Na slechts 1 behandeling kreeg ik die avond pijn tussen mijn schouderbladen. Het leek me beter om te gaan liggen. Toen ik de volgende dag wakker werd, realiseerde ik me dat ik de hele nacht had doorgeslapen! Sindsdien is de pijn verdwenen. Toen ik dit de volgende dag meldde aan Dick, merkte hij laconiek op: “Een behandeling volgens het boekje dus.” 😊 Als ik het niet zelf meegemaakt zou hebben, zou ik wellicht wat sceptisch op dit verhaal gereageerd hebben, maar het is waar! Dick, super bedankt!!!
Luc en Magda Luc en Magda uit Lendelede, België
Dag Dick, we hebben je ontmoet in Frankrijk waar we beiden een behandeling Reiki gekregen hebben, van het resultaat zijn we beiden zeer tevreden, de pijn in mijn schouder is volledig verdwenen, mijn vrouw heeft ook geen last meer van haar pols. We zijn zeer blij dat we je ontmoet hebben, dankjewel voor de hulp. Warme groetjes, Luc en Magda.
Bianca Slagmolen Bianca Slagmolen uit Almere
Lieve Dick Wat ben jij een bijzonder persoon! Zo warm en je hebt magische handen. Mijn rugklachten zijn nog zeker niet over, maar ná jouw behandeling een stuk dragelijker. Dank je wel daarvoor. Groetjes en wellicht tot ziens. Liefs Bianca
Stef en Jolien Stef en Jolien uit Hasselt (België)
Vandaag weer op controle geweest in het ziekenhuis met mijn goede vriend Stef en fantastisch nieuws gekregen, tegen alle verwachtingen in! Stef kreeg 2 jaar geleden de diagnose van Multiple Myeloom (ziekte van Kahler, een beenmergkanker). Zijn vooruitzichten waren echt niet goed, omdat het om een zeldzame, zeer agressieve variant gaat en de ziekte pas ontdekt is in stadium 3. Er werd ons gezegd dat deze variant snel resistent wordt tegen de verschillende behandelingen. Maar vandaag -2 jaar na de diagnose- kregen we het nieuws dat er geen spoor meer van de ziekte terug te vinden is in zijn bloed! Dit wil niet zeggen dat de ziekte volledig weg is (in principe kan dit sowieso niet bij de ziekte van Kahler), maar wel dat ze heel sterk teruggedrongen is en geen meetbare activiteit meer vertoont. De dokters lieten duidelijk horen dat dit resultaat hun verwachtingen overtrof, temeer omdat ze 6 maanden geleden de chemotherapie moesten stopzetten (wegens dat Stef z’n lichaam er teveel schade door opliep). Zelfs mét chemotherapie was dit resultaat niet te verwachten, maar met enkel de immunotherapie en de Reiki is het helemaal ongelofelijk! Stef was vooraf heel sceptisch over Reiki, maar de resultaten zijn telkens weer zo opvallend dat je het gewoon niet kan ontkennen. We zijn zo ontzettend dankbaar dat Dick op ons pad gekomen is! We kunnen iedereen aanraden om het een kans te geven, je hebt niets te verliezen en zo ontzettend veel te winnen. PS Stef heeft in het begin eens de proef op de som genomen om de Reiki ‘uit te testen’: bij een hevige golf van botpijn nam hij normaal altijd een instant morfine tablet, dat verdoofde de helse pijn gedeeltelijk. Maar deze keer stuurde hij een berichtje naar Dick en wachtte om de morfine in te nemen. Dick startte een dosis Reiki op afstand en na enkele minuten voelde hij de pijn volledig verdwijnen. Morfine is een paardenmiddel, maar de Reiki werkte nog krachtiger!
Wendy Stikkelbroeck Wendy Stikkelbroeck uit Utrecht
Dick is een heel vriendelijke, deskundige, oprecht geïnteresseerde en warme man. Hij heeft mij enorm geholpen met mijn hoofdpijnklachten. Af en toe heb ik periodes last van extreme hoofdpijn met steken en een drukkend gevoel achter mijn slapen. Op zo’n moment kan ik alle pijnstillers slikken die er zijn, maar niets helpt. Toen mij midden in een hoofdpijnaanval werd aangeraden om contact op te nemen met Dick, heb ik hem meteen een berichtje gestuurd en gevraagd of hij iets voor mij zou kunnen betekenen. Binnen een minuut kreeg ik een bericht terug en gaf hij aan meteen de Reiki op afstand te hebben verstuurd. Ik was in eerste instantie toch wel wat sceptisch, maar na een paar minuten voelde ik dat mijn handen/vingers begonnen te tintelen en dat het drukkende/stekende gevoel achter mijn slapen serieus begon af te nemen. Na een klein kwartiertje was dit gevoel zelfs zo goed als verdwenen! Dick heeft mij op deze manier al meerdere keren kunnen verlossen van de drukkende hoofdpijn achter mijn slapen. Wat ik ook echt heel erg fijn vind, is dat wanneer ik hem een berichtje stuur met mijn klachten, hij altijd vrijwel direct tijd vrijmaakt om de Reiki te sturen. Ook vraagt hij altijd om hem op de hoogte te houden van hoe het gaat zodat hij, indien nodig, altijd nog wat extra Reiki kan sturen. Vlak daarna ben ik ook nog fysiek bij hem langsgegaan voor een Reikisessie. Hij heeft toen verschillende blokkades in mijn schouders en nek kunnen verhelpen. Sindsdien zijn mijn hoofdpijnaanvallen ook aanzienlijk verminderd. Nogmaals heel veel dank!
Francine Duijm Francine Duijm uit Krommenie
Lieve Dick, ook mij heb je ontzettend geholpen, de pijn in mijn bovenarm is reuze verminderd, de pijn in mijn onderrug gaat veel sneller weg na het opstaan, kortom, heel hartelijk dank voor je behandeling en nazorg.
Jacqueline knoop Jacqueline knoop uit Akkrum
Lieve Dick, je bent een bijzondere man met geweldige krachten. Je hebt mijn schouder en elleboog behandeld op de camping in Frankrijk, deze pijn is zeker met 70% afgenomen, mijn dank hiervoor🙏 Wie weet tot.....mvg Jacqueline
Judith Judith uit Rotterdam
Lieve Dick, hoe fijn is het dat als ik een berichtje stuur dat ik niet lekker ben na de boosterprik, je gelijk tijd vrij maakt en Reiki stuurt op afstand! Je bent een bijzonder mooi mens ! Dank je wel, Judith
Rita Rita
Een paar jaar geleden heb ik Dick bij toeval ontmoet. Daar ben ik tot op de dag van vandaag heel blij mee. De snelheid van handelen op mijn vraag voor reiki, ook op afstand, om beter te slapen, wondherstel of het krijgen van meer energie, hebben mij al vaak geholpen.
Judith Judith uit Rotterdam
Omdat ik slecht in slaap kon komen en ontzettend last had van schokkende bewegingen heb ik aan Dick gevraagd mij Reiki te geven op afstand. Geweldig wat een mooie ervaring weer… warmte door mijn hele lijf en het schokken van mijn ledematen is weg!! Met veel vertrouwen ga ik weer verder en ben ik een bevoorrecht mens dat ik/wij Dick hebben mogen leren kennen 🙏😍
Charlene Charlene uit België
Eind november 2021 is ons volledig gezin ziek gevallen door Covid-19. Mijn man is uiteindelijk opgenomen en zijn situatie verslechterde al snel. Niks leek te helpen. De koorts kregen ze in het ziekenhuis niet onder controle en de situatie van mijn man kregen de doktoren niet stabiel. Toen Dick met behandeling op afstand is gestart, is de situatie meteen gekeerd. Tot nu toe merken we echt de enorme effecten van de Reiki. Meer energie, meer kracht, meer rust en geen pijn meer. Daarnaast toont Dick ook oprechte interesse en een luisterend oor. Ik raad hem dan ook ten zeerste aan. Dick, nogmaals, bedankt!🙏🏾❤💫💕
Jocelyn Jocelyn uit Hasselt (België)
Ongelofelijk wat de Reiki van Dick ons gebracht heeft! Een kennis adviseerde me om Dick te contacteren voor mijn vriend Stanny. Hij heeft/had de ziekte van Kahler (een beenmergkanker) en hij had heel erge pijn en last van de bijwerkingen van de chemotherapie. Stan stond zeer sceptisch tegenover Reiki, ik stond er meer voor open, maar dit resultaat had ik toch niet durven dromen. Door corona en de grote afstand was fysiek afspreken niet mogelijk dus de behandeling ging helemaal vanop afstand door. De effecten van de Reiki waren meteen merkbaar: de pijn nam sterk af of verdween zelfs zodra er Reiki gestuurd werd. Ook op de neuropathie (beschadigde zenuwen door de chemo) bracht Dick meteen verlichting. Zijn betrokkenheid en behulpzaamheid zijn ook zo hartverwarmend: op elk moment van de dag mochten we een berichtje sturen als de pijn weer de kop opstak. Ook voor mij als vriendin-van stuurde hij Reiki ter ondersteuning, waardoor ik weer meer energie kreeg om het allemaal vol te houden. Maar de grootste verrassing kregen we afgelopen week: bij een scan en bloedonderzoek bleek compleet onverwacht dat de ziekte volledig teruggedrongen is! En dat ondanks dat Stanny al 3 maanden vrijwel geen chemo meer gekregen had omdat hij slecht reageerde op de stoffen en de dokters eerst verdere onderzoeken wilden doen om de beste chemo-behandeling uit te stippelen. Maar met dit resultaat is er plots geen chemo meer nodig, het einddoel is ineens bereikt! Onmogelijk zwart op wit te bewijzen dat de Reikibehandeling dit teweeggebracht heeft, jammer genoeg worden daar geen grootschalige onderzoeken naar gedaan. Wij kunnen alleen maar zeggen dat de dokters dit absoluut niet verwacht hadden en wij evenmin! Kortom: Reiki rocks! En Dick is een prachtig mens die zijn gave met hart en ziel inzet. We zijn ontzettend dankbaar dat Dick op ons pad gekomen is en dat we het een kans gegeven hebben. Je hoeft er echt niet in te geloven opdat het werkt, want Stanny geloofde er helemaal niks van, maar het heeft hem ontzettend veel gebracht.
Sacha Sacha uit Utrecht
Met Dick heb ik erg prettige Reiki-sessies doorlopen voor mijn migraineklachten. Dick is een erg integere, eerlijke en degelijke man, die mij met zijn eenduidige benadering goed heeft geholpen. Ik heb onze gesprekken en je behandelingen als erg prettig en constructief ervaren, dankjewel Dick! Gr Sacha
Marian Marian uit Oudewater
Wat een ervaring! Dick heeft mij enorm geholpen met de pijn in mijn schouders, nek en de slaapproblemen. De behandelingen, gesprekken en ook de slaapreiki's hebben mij erg goed gedaan! Had ik dit maar eerder geweten..... Dick, je bent een topper!
Maarten Zijdel Maarten Zijdel uit Houten
Wat is Dick een topper. Zijn behandelingen zijn erg op maat! Wekelijks kom ik met veel plezier bij hem, naast de reiki ook een goed gesprek. De nachtelijke ondersteuning is zeer fijn voor de dag! Wekelijks een update en weer door. Mijn bewegen ten gevolge van MS zijn erg positief, traplopen, zonder hulpmiddel bewegen, amper spasme meer. Kortom, ik ben erg dankbaar!!
Rommy de Jong Rommy de Jong uit Stolwijk
Onze dochter heeft veel last van angst-en paniekaanvallen. We konden haar soms niet bereiken, ze was niet rustig te krijgen. We keken machteloos toe. Voor ons gevoel konden we niks betekenen voor haar. Mijn collega gaf aan dat Reiki hier goed bij kan helpen en zo zijn we bij Dick terecht gekomen. Dick heeft haar op afstand Reiki toegezonden en, heel bijzonder, dit had meteen effect! Wat zo mooi is aan Dick, is dat hij niet alleen hulp biedt aan de persoon zelf, maar ook aan de personen die dicht bij diegene staan. Ook die kunnen hulp gebruiken. En niet alleen door Reiki te sturen, maar ook door het juiste advies te geven. Heel blij mee, onze dochter gaat de goede kant op en ik heb ook meer rust gekregen. Dick, bedankt voor je hulp, advies en betrokkenheid. Ook daarna nog, we zijn heel blij dat we jou ontmoet hebben!
Caroline Caroline uit Houten
Via mijn buurvrouw heb ik Dick mogen leren kennen. Vorig jaar heb ik een ongeluk gehad en had daar veel pijnklachten aan mijn spieren aan overgehouden. Dick heeft mij Reiki gegeven en ik ben hem daar heel dankbaar voor. Tijdens de Reiki waren we gezellig aan de klets en mijn pijnklachten werden ook echt minder. Ik vind Dick een prettig en gezellig persoon, een man met een enorm hart voor de medemens. Bedankt!
Toos Toos uit Houten
Mede dankzij je Reiki-energie weer op weg terug na Corona.
Judith en Cor Judith en Cor uit Rotterdam
Lieve Dick, je bent een mooi mens met een ❤️ van goud en dankzij jouw Reikibehandelingen toen Cor Corona had, zijn de longen schoon 💪🏾
Frank Frank
Dick is een heel innemend, gepassioneerd en begaan persoon. Tijdens mijn vakantie kwam Dick op mijn pad. Hij gaf Reikibehandelingen op de camping waar ik verbleef in Zuid-Frankrijk. Ik kon niet echt ontspannen door onder meer stress en burn-outklachten. De spanningen die ik in mijn lijf ervaarde, heeft Dick met een paar behandelingen kunnen verminderen waardoor ik meer in de ontspanning kon komen en genieten van mijn vakantie. Ook fijn was de nazorg die werd geboden. Bedankt Dick!
Sandra Sandra uit Haarlem
Dick heeft mij op een camping In Zuid-Frankrijk drie keer een Reikibehandeling gegeven. Wat een rijkdom was dat! Het was erg prettig om door Dick behandeld te worden. Hij voelt zeer goed aan wat er speelt, zowel fysiek als geestelijk. Ik voelde mij meer geaard na de sessies en ik was meer in contact met mijn lichaam. Ook ervaarde ik meer rust. Daarnaast stuurde Dick elke dag nog Reiki op afstand. Bijzonder hoe begaan hij met je is en er voor je wil zijn. Ook kwam hij dagelijks even informeren hoe het met je ging. En dit allemaal kosteloos. Dick, enorm bedankt! En wie weet tot ziens in Nederland.
Ellen Ellen uit Doorn
Diverse mensen hadden me ooit Reiki aangeraden, om meer energie te krijgen na hersenoperaties, bestraling en chemo en de narcose. Ik wist niet wat het was, maar toen ik bij toeval Dick tegenkwam, wilde ik het graag proberen. Ik had van Reiki niet veel verwacht, maar de effecten tijdens de behandeling waren niet te missen en in de dagen daarna, voelde ik mijn energie weer terugkomen. Dick, ik ben je heel dankbaar voor wat je voor me hebt gedaan!
Trudie Meinen Trudie Meinen uit Renkum
Op de camping in Zuid-Frankrijk leerde ik Dick kennen. Dick is één van die zeldzame mensen met een ontzettend lieve, goede inborst en een groot inlevingsvermogen. Zulke mensen kom je m.i. maar een paar keer in je leven tegen. Dick heeft daarnaast nóg een aantal zeer bijzondere kwaliteiten en gaven. Hij is naast Reiki Grootmeester, ook een HSP, een Hoog Sensitief Persoon, en kan, door deze bijzondere combinatie, als het ware direct in je “ziel” kijken en zo contact met je leggen op een veel hoger en intuïtief niveau. Hij voelt als het ware vrijwel direct aan waar de problemen zitten. In mijn geval bleek dat o.a. in mijn hoofd, schouders, rechterarm en knie te zitten. Toen hij over mijn arm begon, dacht ik in eerste instantie dat hij dat niet goed aangevoeld had. Maar na de eerste behandeling bleek dat ik mijn arm, die ik eigenlijk niet meer volledig kon strekken vanwege een oude blessure, ineens wel weer een stuk beter kon strekken en dat zonder al te veel pijn. Ook dat heb ik als zeer bijzonder ervaren, omdat ik voor mijn elleboog in het verleden veel fysiotherapie en andere therapieën gehad heb. In bijna drie weken tijd, heeft Dick met o.a. Reiki kunnen bereiken, wat met veel andere therapieën niet gelukt was: geen pijn meer in mijn elleboog, een veel rustiger gevoel in mijn altijd drukke hoofd en veel minder last van mijn knie. Lieve Dick: jij bent een bijzonder en waardevol mens; ik ben erg blij dat ik jou ontmoet heb en hoop dat we contact kunnen houden. Nogmaals heel veel dank, liefs Trudie x
Judith Eijkelenboom Judith Eijkelenboom uit Rotterdam
Lieve Dick, Al maanden behandel je mijn man Cor op afstand vanwege zijn Corona ... hoe mooi is het dat hij nu ook een medicijn minder nodig heeft voor zijn diabetes..... echt, je bent een kanjer 🙏👍😍
Judith Judith uit Rotterdam
Lieve Dick... wat vind ik jou een prachtig mens .. nog steeds op afstand geef je Cor en mij Reiki ..duizend x dank hiervoor 🙏😍❤️
Judith Judith uit Rotterdam
Lieve Dick... we kennen elkaar op afstand ... je bent in Cor en mijn leven gekomen en daar ben ik je erg dankbaar voor 🙏 De behandelingen op afstand ervaar ik als een boost om vol te houden .. en het helpt zo fijn!! Dank dank dank .... tot over een tijd om samen met Cor om je te ontmoeten 🙏😍
Ronald van Happen Ronald van Happen uit Willemstad Curacao
Beste Dick. Na aanraden en hulp van mijn dochter Bodine heb jij mij geholpen om van een heel stel oude entiteiten af te komen, zodat ik weer vrij kan handelen en tot volle ontplooing kan komen...zal misschien nog wat naweeën hebben van die 25 jaar ellende, maar ben vol vertrouwen nu. Mijn hartelijke dank, Ronald
Fred Fred uit Houten
Ik ben onder behandeling bij Dick in verband met beschadigde zenuwen in mijn buik (ACNES) ten gevolge van twee eerdere operaties. De pijn die ik hiervan heb is soms ondragelijk. Sinds de behandelingen van Dick is de pijn vaak weg of slechts op de achtergrond aanwezig. Ik kan weer veel meer en slik nog maar de helft van mijn pijnmedicatie. Intussen gaat Dick nog even door met de behandelingen in de hoop dat de pijn definitief verdwijnt. Dick heeft ook mijn kleindochter van twee maanden oud behandeld. We konden zien dat ze veel buikpijn had en daardoor slecht sliep. Het is inmiddels een totaal ander kind geworden, ze lacht, is ontspannen en ze slaapt 's nachts lekker door. Dick is onze held!
Anja Anja uit Arnhem
Ik heb ruim een week behandelingen op afstand van Dick gehad. Sindsdien voel ik me een stuk beter, ontspannen en energieker. Ik ben Dick dankbaar voor alle aandacht die ik van hem heb gekregen.
Margreet Margreet uit Zoersel
Beste Dick, het is nu 3 maanden geleden dat wij elkaar ontmoetten tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Je had vernomen dat ik ernstige nekklachten had en je bood mij spontaan je reikibehandelingen aan. Telkens had ik er enorme deugd van. Omdat het over ernstige degeneratieve letsels gaat, was ik bang dat ik, eenmaal thuis, wederom een behandeling met cortisone in het ziekenhuis zou moeten ondergaan. Ik ben hier in België doorgegaan met een zachte energetische behandeling (fasciatherapie) en ben nu zover dat ik zo goed als klachtenvrij ben ZONDER een agressieve behandeling! Ik ben er zeker van Dick, dat jouw reikibehandelingen mij heel veel heling hebben gegeven! Beste dank hiervoor!!!
Melissa Melissa uit D
Beste Dick, mijn man en ik willen jou bedanken voor de Reiki op afstand die door jou aan onze dochter Nikki is gegeven. Ze heeft een heel zware operatie ondergaan. Er staan 3 maanden revalidatie voor deze operatie, maar Nikki is na 6 dagen al weer gaan lopen en mocht daarna naar huis. Nu, na 1 maand zit ze alweer op school. Haar pijn is weg en de wonden zijn genezen. De artsen hebben er geen verklaring voor en zijn stomverbaasd dat het zo goed gaat. Mijn man en ik weten zeker dat jouw Reiki hier veel invloed op heeft gehad en zijn jou zeer dankbaar 🙏 🌹❤. Hartelijk groet Melissa en echtgenoot.
Kelly Kelly
Dick is one of those people you feel instantly comfortable with, and has such an incredible energy and zest for life! Thank you for helping me with headache and back pain. And for sending me some good sleep. So glad I was able to get to know you and laugh with you. Sending hugs, Kelly
Annie Annie uit Vlaams-Brabant
Hartelijk dank Dick voor je Reiki-behandelingen en je luisterend oor tijdens mijn verblijf in Zuid-Frankrijk. Je hebt me ondersteund op emotioneel en op fysiek vlak, in een voor mij moeilijke periode, omtrent de verwerking van een groot verlies. Je bent een bijzonder mooi mens, steeds bereid om anderen te helpen. “Mijn winkeltje is altijd open”, zoals je het zelf zo mooi verwoordt. Ik hoop dat je als “kanaal” nog vele mensen mag helpen en wens je het allerbeste. Graag tot ziens!
Ria Ria uit Soest
Op advies van een collega heb ik contact gezocht met Dick. Superblij mee! Ik heb sinds een tijd last van psoriasis. Na een aantal behandelingen heb ik rust in mijn hoofd, kan ik dingen loslaten, dus minder stress! Daardoor is de psoriasis tot een minimum teruggebracht, nog niet helemaal weg, maar ik ben erg tevreden! Dank je Dick!
Marthe Marthe uit Nieuwegein
Via via kwam ik met Dick in aanraking. Al ruim 25 jaar heb ik migraineaanvallen. Na de zoveelste aanval heb ik contact gezocht met Dick. Omdat ik al lang last heb van de aanvallen, kwam ik in het begin meerdere keren per week en later 1x in de week. Ik merkte dat mijn aanvallen minder werden, of wanneer ik er één had deze minder lang aanhield. Helemaal migrainevrij ben ik nog niet, maar er is al zeer veel vooruitgang geboekt. Bedankt Dick voor alle Reiki die ik mocht ontvangen. En wanneer ik weer last krijg, weet ik je hulp te vinden.
Rinske Rinske
“Ik weet iemand die je van je hoofdpijn af kan helpen!” Een beetje sceptisch wat betreft Reiki, heb ik toch het telefoontje gepleegd met Dick met de vraag of hij mij wilde helpen. Ontzettend bijzonder om te ervaren dat de Reiki van Dick wel degelijk werkt! Dick is er altijd .. 24/7 beschikbaar om zijn diensten te verlenen. Ontzettend bijzondere man, bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dank je wel voor alles!
Hetty Hetty uit Uitwijk
Aan mijn collega vertelde ik dat de hoofdpijn en een pijnlijke arm de laatste tijd veelvuldig voorkomt... meteen kwam daar het telnummer van Dick. Na een belletje zijn we (mijn dochter en ik) van harte welkom. Het ervaren van de kracht van Reiki is en blijft bijzonder. De hartelijkheid en vriendelijkheid die Dick uitstraalt is nog een extra cadeautje. Een appje en hij staat meteen klaar. Fijn Dick dat je een 'doorgeefluik' wilt zijn. Bedankt voor alles! En ik weet je te vinden 🙂
Jacqueline Jacqueline uit Houten
Na een val met schaatsen had ik veel pijn door gekneusde en gebroken ribben. Dit belemmerde mij in alles. Daarnaast had ik door een immuunstoornis altijd hoofdppijn, pijn in mijn lijf en weinig energie. Na een paar behandelingen van Dick werd de pijn in mijn lijf en ribben al snel minder. De hoofdpijn is ook afgenomen, ik slaap beter en ik heb zelfs minder opvliegers. De energie die ik ervaar tijdens de behandelingen is heel bijzonder. Ik mag altijd appen als ik energie of pijnstilling nodig heb en ervaar dan altijd verbetering. Dank je wel Dick voor dit mooie cadeau! Je bent een mooi mens!
Nienke Nienke uit Breda
Al twee keer heeft Dick mij geholpen! Met mijn nek en met mijn buik! De energie die je krijgt is wonderbaarlijk en heelt enorm. Ook Dick zijn eigen energie is erg aangenaam! Hij wil graag helpen en niks is te veel! Dat vind ik persoonlijk heel fijn. Zo voelt het heel toegankelijk om een berichtje te sturen als ik ergens last van hebt. Dankjewel Dick!
CF Zweers CF Zweers uit Giesbeek
Ik ben via mijn tante bij Dick terecht gekomen, gelijk fijn contact gehad en mijn problematiek besproken. Mijn dochter van 7 maanden sliep heel slecht wegens oorpijnen, en nu slaapt ze 10x beter! Ikzelf heb galstenen en sinds Dick mij helpt, heb ik geen aanval meer gehad. Daarnaast heeft hij mijn zoontje ook geholpen, die na zijn operatie heel snel is hersteld. Ik ben Dick heel erg dankbaar voor zijn hulp!
FH FH uit Houten
Al enige tijd heb ik een vervelende enkelblessure. Voor iemand die veel sport en wandelt zeer ongemakkelijk. Dankzij de Reiki van Dick heb ik veel minder pijn. Ik loop inmiddels ook al veel beter. Hoewel ik er nog niet ben, merk ik wat de Reiki doet en heeft gedaan. Ik sta soms echt versteld. Dick is heel attent, zorgzaam en begaan. Hartverwarmend 😘. Dank je wel Dick!
Angely Kok Angely Kok uit IJhorst
Nadat ik mijn enkel had gebroken en het zeer langzaam heelde, heb ik van Dick lange tijd Reiki ontvangen en soms ook nog eens extra na een appje ivm te veel pijn ... wonderbaarlijk zoals dit hielp.. heel veel dank Dick🙏
Gerard Gerritse Gerard Gerritse uit Houten
Beste Dick, je hebt mij al enkele malen geholpen door het sturen van Reiki, ook in het buitenland. Wonderbaarlijk hoe er een tinteling door mijn benen/rug gaat en hoe snel de vaak scherpe pijn sterk afneemt/verdwijnt. Ik besef dat je mijn versleten knie niet kunt repareren, dat moet de orthopeed straks doen, maar je verlichtte al vele malen de pijn. Heel erg bedankt voor je altijd snelle reactie!
Mar Mar uit Den Haag
Dick heeft mij tijdens vakantie in Frankrijk wonderbaarlijk snel van een armblessure afgeholpen. Daarnaast had ik postnataal rugpijn en pijn in voeten, hierin voelde ik ook na een nacht al verlichting. Thanks Dick, hoe nuchter en rationeel ik ook ben, ik was echt onder de indruk toen mijn pijn verdween, vooral ook, omdat je me alleen maar op afstand behandeld hebt! Ik heb je nooit 'live' gezien.
B. B. uit O
Beste Dick, Wat heb jij mij geholpen zeg! Ik stond op een kruispunt, en ik wist niet welke afslag ik moest nemen. Uiteindelijk zag ik door jouw steun, goede gesprekken vol advies en steun, welke afslag het beste bij mijn hart lag.. Reiki is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook goed voor spiritueel ontwaken en emotioneel "genezen". Ik wil je met heel mijn hart bedanken. Voor alle steun en advies en luisterend oor en wat een geweldig mooie persoon/Engel ben jij! Groetjes B.
Josien Josien
Wat een bijzonder mens is Dick, ik ben diep dankbaar voor alles wat hij voor mij doet..!! Ik leef met veel pijn en mag hem altijd een appje sturen voor een behandeling op afstand. De pijn vermindert vaak al binnen een uur nadat hij me de Reiki heeft toegestuurd. De behandelingen van Dick maken mijn leven een stuk aangenamer, dank je wel Dick voor je hulp en steun..!!
Cathelijne Cathelijne uit Winschoten
Een bijzondere ervaring, Reiki te mogen ontvangen tegen examenvrees, voor het eerst zonder hartkloppingen vol rust mijn examens in te gaan. Ook klachten zoals hoofdpijn verdwenen echt in enkele minuten. Zo fijn en blij met het contact met jou als Reikimeester. Dankjewel.
Jan Baur Jan Baur uit Zutphen
Een paar weken geleden, tijdens mijn verblijf in Zuid-Frankrijk, op een mooie plek aan de voet van de Pyreneeën, liep gedurende de nacht tijdens het kamperen, telkens mijn slaapmatje leeg, met als gevolg dat ik 's ochtends met stijve ledematen opstond. Na een behandeling van Dick werd het allemaal weer soepeler. Een aantal dagen ben ik teruggegaan naar Dick. Zijn behandelingen hielpen te gek, en ook op emotioneel gebied gebeurde het een en ander. Ik werd vrolijker, zat beter in mijn vel. Hartelijk dank, Dick, hiervoor. Je behandelingen maakte nog iets wakker in mij, nl. het weer oppakken van Shambhala en Quantum-Touchbehandelingen, allereerst voor mezelf en wie weet, straks ook voor anderen.
Jacqueline Jacqueline uit Zutphen
Deze zomer heb ik op de camping in Zuid Frankrijk een aantal Reikibehandelingen mogen ontvangen van Dick. Naast een aantal lichamelijke ongemakken heeft de Reiki diep doorgewerkt op het emotionele vlak. Mijn schouders en knie geven veel minder problemen en ik sta weer veel positiever in het leven en heb er weer plezier in. Dank je wel Dick.
Bart Bart uit Leuven
Jammer dat rijk met lange ij wordt gespeld. Anders kon ik de handeling van de reikimeester een verreiking noemen. Vijf dagen zonder migraine is toch niet niks. Misschien schept Reiki meer balans in mijn sensitieve lijf. Misschien was het vooral jouw luisterend oor dat mij een week lang energie gaf. Dank je wel, Dick, tot in Leuven.
Marine Marine uit France
It was really special to meet you Dick, and the moment we shared also. It helped me with several things: physically: my shoulders and emotionally also. After a few days, I can really notice a difference. You are such a lovely person, and I'm really glad to have met you. Keep sharing your energy of love around you... Wishing you all the best, Marine
Ada Eijnthoven Ada Eijnthoven uit Nieuwegein
Na een heel nare periode door o.a. het overlijden van mijn vriend, ben ik op aanraden van mijn dochter in aanraking gekomen met de Reikimeester. Mijn klachten waren o.a. nervositeit, spanningen en veel lichamelijke pijnen in nek, rug, handen en voeten. Dankzij de lieve en zorgzame behandelingen van Dick, gaat het op veel vlakken een stuk beter met me. De meeste klachten komen door artrose, die door het regelmatig sturen van Reiki veel minder pijnlijk zijn geworden. Dat komt ook enorm ten goede aan mijn nachtrust, ik kan weer goed liggen in bed en zodoende ook weer heerlijk slapen. Ik ben Dick hier enorm dankbaar voor. Artrose is niet te genezen, maar met minder pijn is het leven weer veel aangenamer geworden. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om "gebruik" te maken van zijn gave om je weer gelukkiger te voelen.
Laura en Joke Laura en Joke uit IJSSELSTEIN
Na het plotselinge overlijden van mijn vader en kort daarna, na een lang ziekbed, mijn man, ben ik samen met mijn moeder in contact gekomen met Dick. Beiden hadden we veel lichamelijke klachten en waren we geestelijk behoorlijk in de war. Mede door de behandeling en ondersteuning van Dick hebben we ons door een behoorlijk moeilijke periode heen weten te slaan. Doordat hij veel blokkades op heeft kunnen heffen, werden de klachten langzaamaan minder en ook geestelijk zijn we steviger in onze schoenen komen te staan. Dick, ontzettend bedankt!
Daniëlle Daniëlle uit Houten
Dick heeft me een aantal keren persoonlijk en verder op afstand enorm geholpen om van mijn hoofd- en nekklachten af te komen die me tot zijn hulp zelfs weerhielden van volledig werken. Hij is een enorm lieve en betrokken persoon die je je meteen ontspannen en welkom laat voelen. Ik ben nu helemaal klachtenvrij 😄. Heel erg bedankt Dick!
Karin Bogers Karin Bogers uit Budel
Ik heb heel veel rugklachten o.a hernia, bekkenklachten en nog heel veel meer pijntjes. Ik ben via via met Dick telefonisch in contact gekomen; ben nog steeds elke dag blij dat ik dat telefoontje met hem heb gepleegd. Hij geeft me Reiki op afstand. Heb vaak heb ik heel veel pijn. Als hij me Reiki stuurt, is het weer leefbaarder voor me. Wat ben ik blij dat hij me af en toe zijn vliegtuigraket (Reiki) stuurt. De hemel op aarde. Lieve Dick, je bent goud waard voor iedereen. Tenminste voor mij in ieder geval. Dank je wel dat ik dit af en toe mag vragen. Lieve groet Karin
Paul Paul
Hartstikke fijn! Ik had al een paar weken last van een ontsteking in mijn voet en pijn in mijn rug. Dick behandelde me eerst 'live' en ik voelde een hoop warmte en tinteling. Daarna ging hij door met de behandeling op afstand. Ik denk dat het snelle herstel toen mede daaraan is te danken.
Jessica Jessica uit Nieuwegein
Ik ben via mijn man bij Dick terechtgekomen voor behandeling van migraine. Ik heb hier al bijna 30 jaar last van. Geen enkele arts heeft me ooit écht kunnen helpen. Na een aantal behandelingen werd de frequentie van de aanvallen steeds minder. Zodra ik een voorteken kreeg van migraine, nam ik contact op met Dick. Zo heeft hij met reiki op afstand al diverse migraine-aanvallen voor me kunnen onderdrukken of in ieder geval de heftigheid van een aanval heel wat kunnen verminderen. In de tussentijd heeft Dick mij ook nog enorm geholpen met onder andere rug- en nekklachten, duizeligheid, en slaapproblemen. Nu heb ik al 2 maanden geen enkele migraine-aanval meer gehad. Ik ben erg dankbaar dat ik nu mag ervaren hoe het leven is zonder migraine! Dick, je bent een topper, ontzettend bedankt voor alles!
Robert Robert uit Nieuwegein
Via vrienden ben ik eind vorig jaar in contact gekomen met Dick. Ik kwam bij Dick met een burn-out en was benieuwd of hij wat voor mij kon betekenen met Reiki. Ik ben een aantal keren bij Dick geweest en het was zeer prettig om zo warm en gastvrij door hem ontvangen te worden. Ik ben inmiddels wat opgekrabbeld en voor mijn gevoel heeft de Reiki en warme aandacht van Dick daar zeker toe bijgedragen. Ik ben Dick daar erg dankbaar voor en zou mensen zeker aanraden om Dick te bezoeken bij gezondheidsproblemen. Dick is een heel aardige man met een luisterend oor en een bijzondere gave. Dick bedankt voor alles!
Aart Aart uit nieuwegein
Na jaren met rug- en gewrichtsklachten rondgelopen te hebben, ben ik door mijn zoon en schoondochter bij Dick terecht gekomen. Wat ben ik blij dit gedaan te hebben. Ik ben na jaren tobben van de pijn af. Hartelijk dank hiervoor Dick.
Erwin Erwin uit Nieuwegein
Via een collega ben ik bij Dick terechtgekomen en had toen nog geen ervaringen met Reiki. Ik had toen al jaren last van rugklachten. Ik ben bij diverse fysiotherapeuten geweest, maar bij geen van allen heb ik echt baat gehad. Nadat ik een 2 keer bij Dick ben geweest en wat hulp(reiki) op afstand heb gehad, zijn mijn rugklachten echt HELEMAAL verdwenen. Ik vind dit echt wonderbaarlijk te noemen! DICK, SUPERBEDANKT HIERVOOR!!
Sanneke Sanneke uit Arnhem
Tijdens mijn verblijf in Frankrijk heb ik Dick ontmoet. Ik was daar om te herstellen van een burn-out en Dick bood aan om mij Reiki te geven. Naast dat Dick een ontzettend lieve man is, waren zijn behandelingen vol warmte en zachtheid. Aangezien mijn herstel heel erg langzaam ging en nog gaat, was er niet meteen sprake van een groot verschil. Echter geloof ik zeker dat zijn Reiki heeft bijgedragen en heeft hij mij op het hart gedrukt vertrouwen te hebben en dat lukt steeds beter! Dank hiervoor Dick!
catrin catrin uit zoersel
Ik ontmoette Dick op de camping In Frankrijk. Een week eerder was mijn vader overleden en ik voelde me erg verdrietig en als het ware 'verdoofd'. Dick stelde me voor Reiki te geven. En zo mocht ik elke dag bij Dick, aan de caravan, op zijn Reiki-stoeltje gaan zitten. Zijn warme handen op mijn rug, de warme Reiki-energie die me vulde, maar ook zijn luisterend oor en veel begrip, deden me enorm veel deugd. Het gaf me warmte, koestering, en veel troost. Elke dag iets om naar uit te kijken. Ik ben heel blij dat Dick er die periode was en ik zo maar elke dag Reiki van hem kreeg. Bij hem gaan zitten, bij deze lieve man, was voor mij als 'een geschenk uit de hemel'.
W. W.
Vorige week leerde ik Dick kennen op vakantie in het zuiden van Frankrijk. Aan het kampvuur zag ik hem zitten met zijn handen op de rug van andere personen. Toen ik hem vroeg wat hij deed, vertelde hij me over Reiki en de werking ervan. Sceptisch en tegelijkertijd nieuwsgierig liet ik hem ook op mijn rug zijn gang gaan. Verbazingwekkend kon hij exact de plaatsen aanduiden waar ik al meer dan een jaar last had. Na die eerste sessie ging ik bijna dagelijks een babbeltje doen en tegelijkertijd een reikisessie halen bij hem. Iedere dag voelde ik de spanning en pijn in mijn rechterschouder en de rechterkant van mijn rug wegtrekken. Nu is het zo goed als helemaal weg. Moest het ooit terugkomen, dan weet ik Dick zeker te vinden voor een sessie (van op afstand) :-). Ik overweeg nu om ook een opleiding te gaan volgen. Je doet prachtig werk, Dick, bedankt voor alles!
Marijke Marijke uit Houten
Via, via kwam ik in contact met Dick. Al geruime tijd slaap ik slecht en daarnaast heb ik pijnklachten in de benen vanwege een rugaandoening. Ik was nogal sceptisch om een behandeltraject in te gaan, maar had zoiets van baat het niet, dan schaadt het niet. Na een aantal behandelingen gaat het slapen beter. De klachten van de rugaandoening zijn helaas niet verbeterd, maar Dick had al van tevoren gemeld dat hij bestaande slijtage niet kan genezen. Dick, hartelijk dank voor je hulp en fijn om je te leren kennen.
Truus Truus uit Houten
Lange tijd had ik last van slecht slapen . Na 1 keer Reiki ging het slapen al een stuk beter. Ook had ik last van pijn bij het lopen. Daarvoor ben ik ook een paar keer bij Dick geweest. ik reageerde er heel goed op. Bij tijd en wijle komt het toch weer terug en dan helpt Dick mij op afstand of indien nodig bij hem thuis. Dick ik ben heel blij, dat je mij altijd heel spontaan hebt geholpen en nog wilt helpen.
Ans Ans uit Nieuwegein
In verband met een aantal enorme bloeduitstortingen die ik had opgelopen tijdens een behandeling in het ziekenhuis en een hartoperatie die in de planning stond, ben ik bij Dick terecht gekomen. Dick heeft me behandeld en de bloeduitstortingen zijn heel snel voor een groot deel opgelost. Na de operatie heb ik contact gehouden en heeft Dick me behandeld. Ik heb de eerste dagen morfine gehad, maar daarna heb ik met alleen paracetamol de pijn kunnen onderdrukken. Inmiddels ben ik vijf weken verder en heb ik de pijnmedicatie al voor een groot deel kunnen afbouwen. Het herstel loopt heel voorspoedig, mede dankzij de behandelingen van Dick. Dank je wel Dick!
Lisa Dhaese Lisa Dhaese uit Leusden
Na weken elke dag hoofdpijn werd ik behoorlijk moedeloos. Slecht slapen, sommige dagen nauwelijks kunnen werken, het halve weekend in het donker bijtanken om me de volgende week in te slepen. Toen kwam ik via via bij Dick terecht. Drie behandelingen en het gaat stukken beter. Ik ben er niet helemaal vanaf, maar kan weer gewoon functioneren en kan weer blij zijn. Dank je Dick!
Ria Winkel Ria Winkel
Dick, fijn dat ik je hebt mogen leren kennen. Wat een rust straal je uit. Met mijn artrose was, ben ik erg beperkt en veel pijn. Medicijnen mocht ik niet meer. Alles, de pijn en beweeglijkheid zijn een stuk verbeterd. Ik zou je bij iedereen aanraden. Ria
Nico Nico uit Houten
Maanden had ik last van erge hoestbuien, waardoor ik ook last had van benauwdheid. Dit ging ten koste van mijn nachtrust. Van 2 personen kreeg ik heel positieve berichten over de reikibehandeling van Dick. 2x ben ik bij Dick geweest en ben nagenoeg van de klachten af. Ik ben heel blij dat Dick op mijn pad is gekomen.
Gerard Gerard uit Houten
Dick heeft mij van een stevige (onderrug) pijn afgeholpen. Zelfs op afstand kreeg ik verlichting die verder ging na een bezoek aan hem. Vier dagen later liep ik weer op de golfbaan. Dick heel erg bedankt!
Rita Rita uit Houten
Mijn lichaam liet me vier jaar geleden van het ene op het andere moment in de steek. Alles was onzeker geworden. Mijn energie was volledig weg en nog steeds moet ik er zuinig mee omgaan. Ik kwam in gesprek met Dick en hij voelde dat ik energie nodig had. Als ik wilde kon hij mij een Reikibehandeling geven waardoor het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam geactiveerd zou worden. Na twee behandelingen voel ik mijn energie terugkomen. Dick heel hartelijk dank hiervoor.
mieke mieke
Geweldig, Dick! Je hebt mijn 90-jarige moeder goed van haar jarenlange rugpijn verlost!
Dimphy Dimphy uit Huissen
Dick, Op de eerste plaats vind ik het fantastisch dat ik je heb mogen leren kennen en wat een warm mens ben jij. Na twee keer een behandeling gehad te hebben ben ik al zover opgeknapt dat ik me fantastisch voel. Ben bij je gekomen omdat ik het zo benauwd had, de longarts kon niets vinden en jij legt je hand op mij en dit scheelt al zo bijzonder veel dat ik kan zeggen dat het al een groot verschil uitmaakt. Dankjewel Dimphy
Janne Janne
Hierbij wil ik Reikimeester Dick heel hartelijk bedanken voor zijn behandelingen aan mijn knie. Aanvankelijk voelde het een beetje vreemd om je door iemand die je niet heel goed kent te laten behandelen, maar het was al heel snel vertrouwd. Dick is een erg lieve man die je direct een goed en vertrouwd gevoel geeft. Ik ben aan mijn knie geopereerd en na intensieve fysiotherapie had ik nog steeds geregeld pijn en kon ik mijn knie niet goed buigen. Ik heb het idee dat de behandelingen echt geholpen hebben. Na een behandeling voelde mijn knie soepeler aan. De knieklachten zijn niet helemaal verdwenen maar dat was ook niet de verwachting. Ik zou iedereen aanraden om een behandeling door reikimeester Dick in ieder geval in overweging te nemen!
Marloes Marloes
Wat een lief en bijzonder mens is Dick. Hij heeft me in de afgelopen maanden geleerd om krachtiger in mezelf te staan en trots te zijn op wie ik ben. Dick staat altijd voor iedereen klaar, met oneindig geduld en zonder te oordelen. Hij doet alles vanuit zijn hart. Dick, fijn dat ik je heb leren kennen!
Mieke Mieke uit Houten
Lieve Dick, Al een aantal keer ben ik bij je langs geweest met verschillende klachten. Iedere keer na de reiki voelde ik me lekker en ontspannen en had ik minder last dan ervoor. Er hangt altijd een ontspannen sfeer en dat is heel erg fijn. Ik ben altijd erg sceptisch over dit soort dingen maar het voelt goed! Bedankt! Liefs, Mieke
Nita van der Veer Nita van der Veer
I always get the migraine once a month. After I got the reiki treatment from Dick, I never get the migraine anymore. Thank you for help.
Heleen Heleen uit Nieuwegein
Ik heb al jarenlang last van ernstige migraine. Dick heeft toen aangeboden om me daarmee te helpen. Omdat ik al zoveel onderzoeken heb gehad en veel medicatie heb uitgeprobeerd, vond ik het natuurlijk moeilijk te geloven dat verlichting van de pijn nog mogelijk is. Maar sinds ik bij Dick kom, is het aantal aanvallen echt flink verminderd. Ik heb soms weken tot maandenlang geen last en kan met veel minder medicatie toe. Ongelooflijk fijn!
Fred Fred uit Houten
Sinds vorige week ben ik onder behandeling bij Dick. Ik heb al jaren last van artrose en spanning in mijn nek en had ook last van draaiduizeligheid. I.v.m. de artrose slikte ik bijna dagelijks pijnstillers. Sinds de behandeling van Dick heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt en de duizeligheid is weg. Mijn nek en schouders zijn heel ontspannen en ik slaap weer als een blok. Het is echt een openbaring. Ik ben Dick heel dankbaar!
Shenna Shenna uit Utrecht
Dick heeft mijn sceptische blik op Reiki doen veranderen. Dick kan in korte tijd pijn verminderen, zonder dat je zelf weet waar de pijn precies vandaan komt. Ongelooflijk met hoeveel warmte Dick je behandelt. Bedankt voor alle behandelingen en heel veel succes met je website!
Tonnie Tonnie
7 januari bracht ik een bezoek bij Dick thuis. Het was heel erg aangenaam om zo hartelijk ontvangen te worden. Hij heeft me geholpen omdat ik last had na mijn 1e reiki cursus van het feit dat ik maar niet kon aarden, hij helpt me hierbij op afstand en heeft me thuis geholpen. Hij heeft me een behandeling van een uur gegeven en hij wist me ook te vertellen waar ik dingen had zitten of meegemaakt had. Bijzondere ervaring was dit! Ik raad je deze man aan om je te helpen.
Teus Jansen Teus Jansen
Dick en Annemarie ontmoet op vakantie. Ik heb een hersenletsel, waardoor ik, rechts spastisch ben, bij spanning is dit erger. Dick wilde me graag helpen, zodat het spasme wat minder is. Hij heeft me een paar keer behandeld en ja, dan is dit minder. Met engelengeduld, aandacht voor je en hartelijkheid helpt hij je. Geweldig, dat je zo iemand tegenkomt.
Susanne Susanne uit Den Bosch
Ik heb al jaren structureel last van hoofdpijn. De ene dag is het erger dan de andere, maar elke dag is het aanwezig. Ik ben zes weken lang ieder weekend langsgegaan bij Dick. De eerste keer werd het erger en was ik erg teleurgesteld. Ik had gehoopt dat de hoofdpijn over zou zijn. Gelukkig heeft Dick mij aangespoord vaker te komen. Nu ik zes keer ben geweest, merk ik echt veel verschil. De hoofdpijn is veel minder vaak aanwezig en lijkt de laatste tijd zelfs helemaal weg te zijn. Ik ben hem erg dankbaar!
Antoinette Kemps Antoinette Kemps uit Schijndel
Vandaag een bezoek gebracht aan Dick en Annemarie. Ik werd heel hartelijk ontvangen en voelde me meteen heel prettig en welkom. Van Dick een behandeling gehad waarbij ik me meteen rustig en ontspannen voelde. Ik had de laatste tijd veel last van mijn maag maar bij thuiskomst bleek na het eten dat mijn maag geen pijn deed. Ook gaf Dick mij na ons gesprekje zelfvertrouwen voor de toekomst. Dankjewel hiervoor. Dick is echt een mensenmens en ik hoop dat hij nog heel lang voor veel mensen zoveel kan betekenen. Als iedereen zo was als Dick zou de wereld er veel mooier uitzien.
Stijn Stijn uit Utrecht
Elke zaterdag voetbal ik met een vriendenteam. Hierdoor heb ik regelmatig pijn aan mijn enkels en knieën. Na een korte reikisessie van Dick (direct contact of op afstand) trekt de pijn snel weg. Hartstikke bedankt Dick en veel succes met de site!
Paul Brok Paul Brok uit Amersfoort
Dick heeft mij behandeld voor mijn klachten, vanwege de ziekte van Crohn. Dit heeft veel verlichting gegeven, vooral tijdens de periode, dat medicatie niet aansloeg. De wijze van behandelen is heel plezierig en ontspannen. Bijzonder om te merken, dat er dan echt iets gebeurt met je. Dank daarvoor.
Tina Hulsebos Tina Hulsebos uit Kraggenburg
Ik heb Dick en zijn lieve vrouw ontmoet in Tsjechië. We stelden ons aan elkaar voor en Dick vroeg gelijk aan mij, heb jij pijn? Daar moest ik JA op antwoorden, want ik loop/liep al jaren met een pijnlijke rechter schouder en arm rond. Hij heeft me de hele week behandeld en mijn pijn is weg, over. Ondertussen ben ik zelf ook begonnen met een cursus Reiki en heb er veel baat bij. Dick behandelt me zo nodig op afstand. Hij doet zijn werk met veel liefde en aandacht voor de mens.
Marian Marian uit Oudewater
Al vele jaren heb ik regelmatig last van mijn rug. Dick behandelt mij daarvoor op afstand én door handoplegging. Sinds zijn behandelingen zijn de klachten niet weg maar wel sterk verminderd. Ook de duur van de klachten is afgenomen. Liep ik vroeger 4 tot 6 weken rond met pijn, tegenwoordig ben ik er met ongeveer een week "doorheen". Fijn Dick, het voelt altijd erg goed om door jou behandeld te worden!
Niek Niek
Vorig jaar ben ik door mijn rug gegaan (acute spit) en Dick heeft mij toen erg goed geholpen. Zowel door handoplegging als op afstand waren de reikibehandelingen zeer effectief. Zelfs als hij me op afstand behandelde, voelde ik de spieren gewoon warmer en soepeler worden. Na een week of 2 was ik helemaal van mijn klachten af en kon ik weer vrij bewegen. Nogmaals bedankt Dick!
Dyantha Dyantha
Sinds ik ruim 10 jaar geleden hard op mijn achterhoofd ben gevallen heb ik last van enorme migraineaanvallen. Jarenlang ben ik meerdere malen bij de huisarts langs geweest en heb ik meerdere dingen geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Ik had nooit verwacht dat ik ooit van mijn migraine af zou komen maar dankzij de reikibehandeling van Dick is dat toch gelukt. Gedurende de jaren kreeg ik steeds meer last van deze migraineaanvallen. In 2013 ben ik op advies van Lieneke bij Dick langs gegaan voor een Reikibehandeling. Dick heeft mij 3 keer behandeld en sindsdien heb ik geen migraineaanval meer gehad. Ik raad iedereen dan ook aan om bij Dick langs te gaan met klachten. Zijn behandelingen zijn ontzettend effectief! @Dick. Ontzettend bedankt voor je hulp! Ik voel me enorm bevrijd en kan nu weer veel actiever leven. Wat ontzettend fijn dat je nu een website hebt waarmee je meer mensen kunt bereiken, zodat je mensen kunt helpen. Veel succes!
Sandra Sandra uit Zoetermeer
Na een auto-ongeluk in het jaar 2014, kampte ik met ernstig belemmerende whiplashklachten. Deze belemmerden mij enorm in mijn dagelijkse leven, zowel op emotioneel- als lichamelijk fysiek niveau. Na vele therapieën, behandelingen, emoties en angst (omdat ik ook last had van concentratieverlies) werd ik via een lieve vriend in contact gebracht met Dick. Na 4 behandelingen ervaarde ik een doorbraak en sindsdien zijn mijn klachten verdwenen. Ongelofelijk, na alles aan initiatief wat ik heb gedaan om weer helemaal de oude te worden. Ik kan dan ook iedereen de fantastische, pure en 'helende handen' van Dick aanraden. Dankjewel Dick, voor alles wat je hebt gedaan en ik heb mijzelf de belofte gedaan, als onderhoud voor mijzelf, om 1x in de maand langs te komen. Warme groet Sandra
Li-yu Li-yu
Dick heeft mij Reiki gegeven omdat ik na een jaar nog steeds last had van mijn enkel na een botbreuk en operatie. Mijn enkel voelde meteen een stuk soepeler en ik heb er sindsdien veel minder last van gehad. Ik liep toen tegelijkertijd bij een fysiotherapeut en zelfs hij merkte na een behandeling met Reiki meteen een groot verschil! Daarnaast heb ik ook een te snelle schildklier waarvoor ik verschillende Reikibehandelingen heb gekregen van Dick. Sinds de behandelingen is mijn schildklier stabiel gebleven en zijn de bijwerkingen minder geworden. Het is erg bijzonder wat er allemaal mogelijk is met Reiki.
Lieneke Lieneke
Bij mijn RSI klachten heeft Dick mij goed kunnen helpen met zijn Reiki. Dankzij de Reiki ontspanden de pijnlijke spieren zich en kwam de bloedsomloop ook weer goed op gang, waardoor het afnemen van mijn RSI klachten heel snel ging. Ook bij hoofdpijn, vermoeidheid en veel hoesten heeft Dick mij met zijn Reiki kunnen helpen. Het ontvangen van Reiki ervaar ik altijd als heel prettig en liefdevol. Ik word er rustig van en ontspan. Dit komt ook door de prettige, rustige en open uitstraling van Dick. Je merkt aan alles dat hij er van geniet om mensen te kunnen helpen!
Coby Coby uit Oudewater
Wat een prachtige website. Ook ik heb een keer mogen ervaren wat het is om door jou behandeld te worden. Rust en vertrouwen heb je me geschonken. Gelukkig heb ik op dit moment geen klachten maar als dat wel zo is kom ik graag naar je toe.
Margriet Margriet
Als gevolg van een auto-ongeluk had ik al jarenlang vrij hevige hoofdpijn. Dat belemmerde mij enorm in mijn dagelijks functioneren. Sinds Dick mij Reiki geeft, komt de hoofdpijn nog maar af en toe voor. Omdat ik ook reumatoïde artritis heb, is Dick ook daarvoor Reiki gaan geven. Ook deze klachten zijn aanzienlijk afgenomen. Al na een paar maanden vroeg mijn reumatoloog zich verbaasd af hoe het toch kwam dat mijn bloedwaardes zoveel verbeterd waren. Reiki van Dick heeft mij enorm geholpen. Ik gebruik veel minder pijnstillers dan daarvoor en kan weer de dingen doen die voor mij belangrijk zijn. De kwaliteit van leven is veel beter geworden dankzij de Reiki en Dick.
Aad Aad uit Oudewater
Dag Dick, De website die je gemaakt hebt, is de etalage die weergeeft wat je te bieden hebt. En jouw etalage is mooi, helder en eerlijk. Wat betreft Reiki heb ik zelf nauwelijks enige ervaring, omdat dat tot nu toe, gelukkig voor mij, niet echt nodig was. Als het ooit wel nodig blijkt, klop ik graag bij je aan. Anderzijds ken ik wel heel veel mensen die dankzij Reiki, vaak dankzij Dick, (veel) minder last hebben van kwalen en kwaaltjes dan zij voorheen hadden. Fijn dat je dit zo doet, Dick.
Puck Puck
Vermoeidheid en heftige menstruatiekrampen Dick heeft mij geholpen toen ik erg hevige menstruatiekrampen had, soms was het zelfs zo erg dat ik door de pijn bijna niets meer kon, zelfs ibuprofen of naproxen hielpen niet meer. Wanneer ik de krampen voelde opkomen, heb ik Dick gebeld. Op afstand heeft hij mij geholpen waardoor de pijn binnen 15-20 minuten afnam totdat het dragelijk was. Regelmatig helpt hij me ook om van een gevoel van oververmoeidheid af te komen en mij wat extra energie te geven. Ik kan iedereen reiki aanraden, zowel op afstand als door handoplegging. Het heeft mij heel veel geholpen. Dick is vriendelijk en biedt tijdens de behandelingen een goed luisterend oor. Bijzonder is dat hij vrijwel direct aanvoelt waar de pijn zit, soms zelf zonder dat je dit van tevoren aangeeft!