Mijn masters

Ik heb de volgende masters behaald:

 • 22-2-22: Sekhem Seikim Reiki: Sekhem Seichim Reiki vergroot je zelfvertrouwen en zelfrespect. Het verwijdert limieten en stelt je in staat om een betere emotionele vervulling aan je leven te geven. Het is een prachtige manier om toegang te krijgen tot de energie van moeder aarde en is een weg naar diepere zelfrealisatie en zelfherstel. Seichim is de genezende spirituele energie die de oude Egyptenaren gebruikten en werd onderwezen in de tempels in het oude Egypte.
 • 2020: Lightarian Reiki. Alle Masters 1 t/m 6:
  Lightarian™ Reiki zorgt voor een versneld proces van spirituele groei en zorgt voor een enorme toename van je genezende energie. Bij deze Reiki word je afgestemd tot op de hoogst bestaande Reiki-frequentieband (het 8ste level, oftewel de 8ste frequentieband). De meestgebruikte Reiki, de  “Usui-Reiki”, vindt plaats op het 1e level.
 • 2020: Annapurna Master
  Deze Reiki-inwijding verbindt je met de godin Annapurna voor bekrachtiging en zegeningen van overvloed. Zij is de Hindoegodin van verzorging, die jou en anderen zegeningen van voedsel, geld, bezittingen en spirituele verbinding kan brengen. 
 • 2016: Officieel Grootmeester / Grandmaster in de Reiki.

 • 2016: Master Usui Shiki Ryoho – graden 5 t/m 15.
  Deze graden zijn een verdere update van mijn masterbevoegdheid in de Usui Shiki Ryoho Reiki.
 • 2015: Master Dolfijn trilogie.
  Deze Reiki is gericht op genezing (van anderen) en is uitstekend te gebruiken bij het verwerken van trauma’s, verdriet, angst en depressies en bestaat uit de volgende drie masters:
  ◦ 1. Dolphin Healing Reiki
  ◦ 2. Orca Empowerment Reiki
  ◦ 3. Dolphin Crystal Reiki.
 • 2015: Master Reiki Gold.
  Reiki Gold helpt om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Kinderen reageren heel goed op Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, PDD-NOS e.d.; het geeft hun rust en ontspanning in hun drukke leventje.
 • 2015: Master Engelen en Aartsengelenhealing
  Engelen en Aartsengelenhealing is vooral gericht op het helpen genezen van mensen. Deze Reiki vergroot de genezende kracht van de voorgaande Reiki Masters.
 • 2014: Master Kundalini Reiki
  Het woord kundalini betekent “de opgerolde kracht“. Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin. Kundalini Reiki is een flinke vergroting van de genezende kracht van de Shamballa Reiki.
 • 2007: Master Shambhala Multi-Dimensional healing
  Shamballa is geëvolueerd uit Reiki, maar de Shamballa-energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp. De Shambhala-energie stijgt boven de Reiki-energie uit, maar de bron waaruit Shambhala is gegeven, is dezelfde bron als waaruit Reiki is gegeven.
 • 2006: Master Usui Shiki Ryoho – graden 1 t/m 4
  Usui Reiki wordt wel beschouwd als de klassieke, traditionele Reiki en is een prachtige zachte reikivorm. Usui Reiki is de meest toegepaste vorm Reiki in het Westen.