Masters / Diploma’s

Ik heb de volgende masters behaald:

 • 2016: Officieel Grootmeester / Grandmaster in de Reiki.               Grootmeester
 • 2016: Master Usui Shiki Ryoho – graden 5 t/m 15.
  Deze graden zijn een verdere update van mijn masterbevoegdheid in de Usui Shiki Ryoho Reiki.
 • 2015: Master Dolfijn trilogie.
  Deze Reiki is gericht op genezing (van anderen) en is uitstekend te gebruiken bij het verwerken van trauma’s, verdriet, angst en depressies en bestaat uit de volgende drie masters:
  ◦ 1. Dolphin Healing Reiki
  ◦ 2. Orca Empowerment Reiki
  ◦ 3. Dolphin Crystal Reiki.
 • 2015: Master Reiki Gold.
  Reiki Gold helpt om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Kinderen reageren heel goed op Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, PDD-NOS e.d.; het geeft hun rust en ontspanning in hun drukke leventje.
 • 2015: Master Engelen en Aartsengelenhealing
  Engelen en Aartsengelenhealing is vooral gericht op het helpen genezen van mensen. Deze Reiki vergroot de genezende kracht van de voorgaande Reiki Masters.
 • 2014: Master Kundalini Reiki
  Het woord kundalini betekent “de opgerolde kracht“. Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin. Kundalini Reiki is een flinke vergroting van de genezende kracht van de Shamballa Reiki.
 • 2007: Master Shambhala Multi-Dimensional healing
  Shamballa is geëvolueerd uit Reiki, maar de Shamballa-energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp. De Shambhala-energie stijgt boven de Reiki-energie uit, maar de bron waaruit Shambhala is gegeven, is dezelfde bron als waaruit Reiki is gegeven.
 • 2006: Master Usui Shiki Ryoho – graden 1 t/m 4
  Usui Reiki wordt wel beschouwd als de klassieke, traditionele Reiki en is een prachtige zachte reikivorm. Usui Reiki is de meest toegepaste vorm Reiki in het Westen.