Over de Reikimeester

Mijn naam is Dick Westerink. Ik woon (en ben ook geboren) in Houten in de provincie Utrecht. Van februari 1980 tot oktober 2018 was ik docent Engels (en Duits), waarvan de laatste meer dan 25 jaar aan College de Heemlanden hier in Houten.

Nadat mijn lieve vrouw na een heel lang ziekbed in april 2017 overleed, heb ik mij in oktober 2018 vervroegd laten pensioneren om veel van mijn verdere leven aan Reiki en reizen te wijden.

Heel veel jaren geleden kwam ik in aanraking met Reiki en dat heeft mij heel veel opgeleverd. Ik vind het heerlijk om mensen te mogen behandelen en het fijne is dat het ook écht werkt. Ik heb al heel veel verschillende klachten – op afstand, of door handoplegging – tot grote tevredenheid mogen behandelen.

Wat heb ik tot nu toe behandeld?  Hier zijn een aantal voorbeelden: reumatische klachten, energietekort, migraine, clusterhoofdpijn, spierpijn, verstuikingen, brandwonden, ontstekingen, menstruatieklachten, whiplashklachten, botbreuken, slaapproblemen (baby’s, kinderen en volwassenen), enkel-, knie-, schouder-, nek- en rugklachten, open wonden, corona, MS-klachten, ziekte van Kahler, anorexia, chronischvermoeidheidssyndroom (CVS), artrose, prikkelbaredarmsyndroom (PDS), rouwverwerking, opvoedingsproblemen, draaiduizeligheid, psoriasis, verzakkingen, burn-out-klachten, etc.

Ik zou het heel fijn vinden om ook jou te mogen behandelen. Dat kan bij mij thuis, op afstand (alhoewel ik je de eerste keer wel graag ‘live’ wil behandelen), of, als vervoer een probleem is voor je, dan kom ik ook graag naar je toe.

Heel graag vraag ik je om na de behandeling iets in mijn gastenboek achter te laten.  Mijn gastenboek is mijn ‘portfolio’, waarin mensen kunnen lezen voor welke soort klachten Reiki geschikt is en wat men van mijn behandelingen vindt. Een soort van “Reikipedia”.

Alvast heel veel dank voor het invullen!

PS Op woensdag 4 januari 2023 was ik te zien in het programma “Je Huis Op Orde“. Klik hier of hier om de, overigens zeer respectvolle, opname van het programma te bekijken!

Dat ben ik dan 😉