Over de Reikimeester

Inmiddels al heel wat jaren geleden kwam ik in aanraking met Reiki en het heeft heel veel opgeleverd. Ik vind het heerlijk om mensen te behandelen en het fijne is dat het écht werkt. Ik heb al heel veel verschillende klachten – op afstand, of door handoplegging – tot grote tevredenheid mogen behandelen.

Wat heb ik tot nu toe behandeld?  Hier zijn een aantal voorbeelden: reumatische klachten, energietekort, migraine, clusterhoofdpijn, spierpijn, verstuikingen, brandwonden, ontstekingen, menstruatieklachten, whiplashklachten, botbreuken, slaapproblemen, enkel-, knie-, schouder-, nek- en rugklachten, open wonden, chronischvermoeidheidssyndroom (CVS), artrose, prikkelbaredarmsyndroom (PDS), rouwverwerking, opvoedingsproblemen, draaiduizeligheid, M.S., psoriasis, verzakkingen, etc.

Ik zou het fijn vinden om ook jou te mogen behandelen. Er zijn geen kosten aan verbonden; het enige wat ik je vraag, is om na de behandeling mijn gastenboek in te vullen. Het gastenboek is mijn naslagwerkje,  waarin iedereen kan lezen waarvoor Reiki geschikt is, een soort ‘Reikipedia’.

Alvast heel veel dank voor het invullen!